Kul liv? Not! Varför har jag 150 par skor?...

img_7061 (MMS)

Kul liv? Not! Varför har jag 150 par skor? Kan någon ge mig ett bra svar på den frågan. Please!


Gooooood mooooorning! Tisdag. Ikväll ska j...

img_8333 (MMS)

Gooooood mooooorning! Tisdag. Ikväll ska jag hämta nycklarna till lägenheten. Yaaaaay! Det är väldigt spännande med organiserat kaos här hemma.. I går var vi hos familjen Österhall och firade 9-åringen. Nya kläder i Amerikansk Fotbolls-anda blev det i år. Sen ska han få en säng också, men den får han först på lördag då vi har fått våran nya :) I dag blir det möte, jobb, möte, jobb, möööööte!


Igår var dagen med stort D här. Finaste pa...

img_4198 (MMS)

Igår var dagen med stort D här. Finaste paret gifte sig. Tack för att vi fick vara med och dela dagen med skratt och tårar. Det var underbart att få se sin barndomskompis så vacker och glad. Jag är så glad att hon hittat Shappe, bästa killen någonsin. Kärleken är precis vad de två har hittat tillsammans. Tack! Dagen kommer vi alltid att minnas.


Fredag.. Idag är det dags att åka hem till...

Fredag.. Idag är det dags att åka hem till Örebro efter jobbet. Ikväll samlas alla brudar tillsammans inför Jullan och Shappes stora dag på lördag. Cant Wait. På onsdag kväll får vi nycklarna till lägenheten och sedan på torsdag får vi börja flytta in. Jag vill flytta nu, nu, nu och NU! Yaaaay! Kan inte fatta att lägenheten är vår. Det hade inte kunnat bli bättre..


På lördag är det dags för de här två pingl...

img_8152 (MMS)

På lördag är det dags för de här två pinglorna att säga - Yes I do! Lääääängtar! Det ska bli så kul att få dela dagen med de..


Trött.tjej.com .. Veckorna rinner i väg. O...

img_7618 (MMS)

Trött.tjej.com .. Veckorna rinner i väg. Onsdag. Jobba. Städa. Och sedan kommer bästis förbi och hjälper mig lite med mitt hår.. Yaaay! Idag är det danska som står på schemat . Nordiska språk. Kul.. Idag hoppas vi på att få svar om lägenheten också. Hoppas! Hoppas! Hoppas! Vi orkar inte vänta mer nu.. I morgon är det torsdag, sedan fredag och sen bröllop. Yaaaay! Ska bli så kul!


Idag är det ingen vanlig dag för idag är d...

img_6008 (MMS)

Idag är det ingen vanlig dag för idag är det frugans födelsedag HURRA! HURRA! HURRA! Du är min närmaste vän och så kommer det alltid att vara, allt vi delat, i både glädje och sorg betyder allt. Alla gånger du har funnits där för mig är ovärderliga.. Tack för att du finns, du förtjänar det bästa in life. Älskar dig! <3


God morgon världen. Det är snyggt att ha 2...

img_0950 (MMS)

God morgon världen. Det är snyggt att ha 2 centimeters utväxt, NOT! Måste färga håret i veckan så jag ser ut som människa när det är bröllop på lördag :) Längtar! Måndag.. Jobb, jobb och åter jobb...


Oj! Jag har visst glömt bort att blogga.. ...

img_5691 (MMS)

Oj! Jag har visst glömt bort att blogga.. I fredags hängde jag med bästis, i lördags blev det mysdag med Mr F och i dag samma sak. Just nu går vi runt i ovisshet och det är jävligt (ursäkta språket) frustrerande. Det här är nog den enda helgen under mitt liv jag önskar hade gått snabbare.. Jag vill att de ska ringa typ NU.. Men nu blir det pommes, lövbiff, bea-sås och vitlökssmör.. Muuuums!


God morgon bloggen. Idag är det fredag, ya...

img_9556 (MMS)

God morgon bloggen. Idag är det fredag, yaaaay! Skönt.. Den här veckan har gått i raketfart och den har också varit underbar Trots det ska det bli skönt med helg. Fredagar är mina värsta dagar på jobbet, jag springer hela dagen i stort sett. Men, men .. Det är bara att leva med


Torsdag

Oj vad snabbt den här veckan har gått, redan torsdag. Igår var vi och kollade på en sjukt fin lägenhet som vi ska tacka JA till idag.. Hoppas att vi får den. Det blir liiiiiite trångt att bo två i en etta på 40 kvadrat.. Får vi lägenheten är det inflytt 1 februari.. Yaaaay! 100 kvadrat, mitt på stan, två toaletter, altan, 6 garderober, 3 klädkammare och helt nyrenoverad.. Drömlägenhet (förutom att det saknas ett badkar, men det kan jag leva med)..


Onsdag. Yeeey, min nya leksak har kommit.....

img_2451 (MMS)

Onsdag. Yeeey, min nya leksak har kommit.. Idag blir det en kort men intensiv dag då vi ska starta upp ett nytt projekt i två sexor. Ska bli jätteroligt. I kväll ska jag städa och tvätta, känns inte som att jag gör något annat. BLÄ! Men i morgon ska jag iallafall träffa bästis som jag inte träffat på sjukt länge, inte okej..


Måndag

Kan inte fatta att jullovet är slut. Idag är det dags att börja jobba igen. Helgen spenderades i Karlstad med flickorna för att genomföra Jolines möhippa. Grymt kul :) Tack för det här fina lovet, nu kör vi 6 veckor jobb och sedan är det lov igen.. Time flies.


Usch! Jag är riktigt dålig på att blogga j...

img_7506 (MMS)

Usch! Jag är riktigt dålig på att blogga just nu. Startade morgonen med frukost innan F drog till gymmet för att pumpa sin rumpa eller sina tuttar (vad vet jag). När han drog satte jag igång städandet.. Kul, not! Sedan drog vi till stan, käkade, köpte present till F's lillebror och sedan blev det kalas :) Mycket trevligt.. Nu är det kväll. 2 dagar kvar på jullovet..


God morgon världen. Nu börjar jullovet lid...

img_2062 (MMS)

God morgon världen. Nu börjar jullovet lida mot sitt slut.. Bara 5 dagar kvar. Våren kommer gå hur snabbt som helst. Jag har mycket att se fram emot.. Det är bra, sånt behöver jag. Jag och Mr F har haft några lediga dagar tillsammans och vi har hittat på massa kul. Idag blir det lite jobb, måste förbereda inför terminen. Massa kärlek.


En bra start på det nya året :) Zlatan.. H...

img_2172 (MMS)

En bra start på det nya året :) Zlatan.. Hur grym är han inte? 1 Januari 2012, det känns lite konstigt..


RSS 2.0