Onsdag

En helt vanlig morgon, I feel happy! Står och väntar på Madam som vanligt. Tung dag på jobbet väntar då sjukdomar har drabbat oss. Puss!


16 april

Nu börjar det bli lite varmare ute. Dock är det sjukt tråkigt väder. Grått och trist. Jobbade sent igår. Hade lyckats boka in ett möte klockan 17 trots att jag slutade mina lektioner 12.40. Fick massa gjort iallafall. Idag blir det jobb, jobb och jobb. Ikväll ska jag till gymmet. Känner att jag inte får tappa det nu. Känns som att det börjar gå lite utför ;) 2 dagar förra veckan, dock är det ju bättre än ingenting. Ha en bra dag!


Monday morning again.

Hoppas att ni har haft en bra helg :) Jag har bara tagit det lugnt, varit på Ikea. Frugan har köpt ett nytt hem, haha! Riktigt fint kommer det att bli. Vi är fan grymma på att flänga hit och dit med grejer. Idag är det jobb som gäller.. Har lektioner fram till 13.00 men har lyckats boka in ett möta klockan 17.00, lyckat. Men det är bra. Har massa annat att fixa med ändå. 50 dagar kvar till skolavslutning idag. Det börjar närma sig.


Jag glömmer bort att blogga :)

Goooood morgon sunshine. Jag glömmer helt bort att blogga. Jobbet är igång igen och nu är det mindre än 60 dagar innan eleverna går på sommarlov. Påsklovet var välbehövligt även om det gick allt för snabbt. En Stockholmsvisit hanns med, samt en trip till Örebro. Idag blir det jobb hela dagen och kvällen. Ha en bra dag! Puss!


Monday

Goood morgon :) Har ni haft det bra i påsk? Jag kom hem från Stockholm igår. Vilken resa, haha! Kul hade vi. Skratt förlänger livet, och vaaad vi har skrattat. En sak har jag lärt mig, inga klackar när man går ut i Sthlm. Mina fötter gör fortfarande ont. Nu väntar snart gymmet. Puss!


RSS 2.0