Onsdag

Trött som en gnuuuuu! Jag måste gå och lägga mig tidigare än vad jag gör på kvällarna. Det här är inte bra. På fredag ska jag och frugan gå på SPA, cant wait. Jag lääääängtar. Sjukt skönt. Lyxdag!


Just dance

Igår efter jobbet åkte jag, Noori och frugan och körde ett Just Dance-pass på gymmet. Det var riktigt kul. Jag har noll koordination, vilket gjorde det ännu roligare :) Idag blir det jobb, jobb och jobb!


Måndag

Helluuuuuw! Måndag igen. Özil har hittat hem till sitt rätta boende, supermysigt att ha honom här. Dock blir det inget kattköp för mig. Det är rätt skönt att bara ha sig själv att tänka på :) Tack frugan för en superkul fest i lördags. Ikväll blir det träning. Jag längtar!


Ny favorit

Det är liiiite mysigt med Özil även om han lever rövare på natten och river på diverse saker. I morse väckte han mig med pussar :) Sötnosen! I går var vi på AW med jobbet, mycket mysigt.. Ikväll blir det party för att fira frugan. Yaaaay! Ska bara tvätta lite först. Pyss!


Its Friday! Yaaaaaay!

Goood moooorning! Sitter i bilen och väntar på en kollega. Idag är det fredag, vilket betyder helg. Ikväll blir det AW med fina kollegor och imorgon ska frugan firas. Kul helg :) Özil bor hos mig över helgen. Mjooooosigt!


Really?

Vart är våren. Är trött på den här kylan nu. Man fryser ju ihjäl. Idag blir det jobb och sedan direkt hem för att göra ingenting. I really need that. Ska måla naglarna och vattna blommorna haha!


Questions

HAR DU NÅGONSIN:
Dejtat två personer åt gången:Nej
Varit kär: Ja.
Förlorat någon speciell: Ja
Varit deprimerad: Nej
Varit så trött att du somnat sittandes: Ja
Blivit påtagen när du försökte smita hemifrån? Nej
Brutit ett ben? Nej.
Gjort nåt du ångrar? Ja
Hoppat Bungee Jump? Hell no!
Ljugit för någon du tycker om? Ja
Ätit en hel tårta? Nej
Gjort bort dig offentligt? Hmm.. Nja!



I ÅR HAR DU:
Lärt känna en ny vän: Ja
Fått ditt hjärta krossat: Nej
Hur många barn vill du ha: 0
Har du några husdjur?: Nej
Vill du ändra ditt namn: Nej
Vad gjorde du under din förra födelsedag: Festade
Vilken tid vaknade du idag: 05.44
Vad gjorde du igår runt midnatt: Sov
Någonting som du längtar till: Lördag
En sak du skulle vilja ändra om ditt liv: Inget
Vad lyssnar du på just nu: Inget
Har du någonsin pratat med en person vid namn Jens: Jupp!

OM DIG:
Vad är ditt fullständiga namn: Tzzzzzz
Stjärntecken: Jungfru
Kille eller tjej: Tjej
Grundskola: Vasaskolan
Gymnasie: Risbergska Sam/Sam
Högskola: MDH
Hårfärg: Brunt
Längd: 1,72
Piercings: öron
Tatuering: foten och revbenet
Höger eller vänster: Höger
Bästa vän: Malin
Sporten du spelar: Gym

JUST NU:
Äter du: Inget
Dricker du: Inget
Är du på väg att: duscha

DIN FRAMTID:
Vill du ha barn: Nej.
Vill du gifta dig: Absolut. :)
Karriär i åtanke: Hemmafru

TROR DU PÅ:
Dig själv: Nästan alltid
Mirakel: Definitivt
Kärlek vid första ögonkastet: Nej verkligen inte.
Gud: Ja.
Ödet: Ja.

God natt!


Good morning

Har ni sovit gott? Det har jag, jag älskar att man sover så bra efter att man har tränat. Igår körde jag mest kondition och sedan lite övningar med pilatesbollen. Idag blir det jobb, jobb och sedan träning och kvällen avslutas självklart med Hollywoodfruarna ;) Det är mina tisdagar. Jag längtar till helgen då vi ska fira frugan. Superkul!


Monday again.

Nu var det måndag igen och dags för jobb. Har haft en underbar helg med kollegor, gamla kollegor, frugan, Juliet och familjen Ö. En sak har dock fattats, sömn. Klockan har ringt runt 8.30 både lördag och söndag. Inte okej. Jag älskar att sova. Idag har jag lektioner, utvecklingssamtal och sedan ska jag träna. Jag hann inte igår, även om jag var sjukt sugen på det. Idag kör vi igen.


Im sorry!

Jag har blivit sjukt dålig på att uppdatera min blogg. I know and im sorry ;) Den här veckan har varit låååång då alla utvecklingssamtal har dragit igång. Idag är det iallafall fredag vilket betyder lite ledigt. Vi ska i och för sig spendera kvällen med jobb också men på ett roligt sätt. Vi ska äta dolma och planera ett kommande projekt. I morgon blir det Öppet hus-besök och sedan en fika på stan med gamla kollegor, supermysigt. Sen blir det träning också :) Igår var det frugans födelsedag, Hurra! Hurra! Hurra! Henne ska vi fira nästa helg!


Onsdag

My God! Jag är sjukt trött. Har världens träningsvärk, kan knappt röra mig men idag kör vi igen. Först ska jag bara jobba och ha utvecklingssamtal :) Spännande. Igår blev en lång dag i jobb-anda. Var på en föreläsning som var riktigt grym. Kvällen avslutades med Hollywoodfruarna. Yaaaay!


Oh Lord!

Shit vilken träningsvärk jag har ;) Kan knappt röra mig.. Magen är värst. Gjorde fler sit ups igår än vad jag har gjort det senaste halvåret haha! Idag är det jobb som gäller sedan blir det träning igen. Dagen startar med arbetslagsledarmöte, yaaaay, jag som älskar möten.


Lets Do this

Sunday - perfekt dag för lite träning. Idag tar vi nya tag och inviger gymmet. Det har öppnat ett helt nytt gym i Etuna vilket känns ännu mer motiverande. Jag har levt lite väl gott den sista tiden vilket har satt sig lite här och var på kroppen ;) Igår kollade vi på film.. Supermysigt. Vi plöjde 3 filmer, jag sov dock igenom hela den sista.


Helg - Ja tack!

Igår blev det lite AW med supergoda drinkar.. Mycket trevlig tillställning :) Pappa ringde och väckte mig vid 11, hade han inte gjort det hade jag nog kunnat sova några timmar till. Idag blir det till att uträtta tråkiga sysslor som tvättning och städning, dock välbehövligt. Vart kvällen tar mig får vi se.


Torsdag

Goood morgon! Har ni sovit gott? Igår jobbade jag sent sedan åkte jag hem till frugan och Jaimish för lite middag och skitsnack. Jag och Malin bestämde oss för att ta en trip till Miami. Om jag har saknat det! Förr solade jag minst en gång i veckan, sedan fick jag ett Wake up-call och slutade med det. Jag ska inte göra det här till en vana men jag känner mig blekare än blekast just nu så någon gång till blir det nog ;) Idag är en dag då jag ska sitta i möte från 9.30-16.30. Kul!


Onsdag

Time flies. Idag drar lektionerna igång på riktigt. Veckan flyger iväg. Igår jobbade jag sent, kom hem och var barnvakt en stund. Blev superhappy när jag såg att det började ett nytt program med Hollywood-fruarna :) Helt värdelöst, men det fick avrunda min kväll.


Hmmph!

Idag kommer eleverna :) Yaaaay! Vi började jobba igår. Jag känner på mig att den här terminen kommer att bli riktigt grym. Idag var det iallafall liiiiite lättare att kliva upp när klockan ringde 06.00, jag somnade innan 00.00. Kiss & Love


Monday - back 2 work

Goood morgon! Självklart kunde jag inte somna igår, det blir lätt så när man har vänt på dygnet. Nu är jag iallafall vaken. I lördags åkte jag till Sthlm för att hälsa på lilla Purre, mycket mysigt. Vi bowlade och snackade massa skit. Det blev en perfekt avslutning på lovet. Nu är det dags att ta nya tag. Jobbet kallar. 22 veckor till sommarlov. Lite värme skulle ju inte skada ;)


Long time no seen.

Nämen hej bloggen! Jag har helt glömt bort att blogga. Hur mår ni? Sista helgen nu på ledigheten. På måndag är det dags att börja jobba igen. Det ska bli skönt på ett sätt även om det har varit skönt att vara ledig. Jag har mest njutit, inte gjort speciellt mycket vettigt. Vad har ni för nyårslöften? De brukar ju spricka innan mars är på ingång.. Men jag ska iallafall bli bättre på att spara pengar har jag bestämt. Mitt andra är att jag ska bli bättre på att svara i min telefon. Ni som känner mig vet att jag hatar att prata i telefon.


RSS 2.0