Arlanda :)

Sitter på Arlanda med tjejerna, om två timmar går planet till Spanien 😍😍


Sommar i Örebro.

Fixade linser i tisdags, känns Awsome även om det skaver lite, det är väl något man måste vänja sig vid. Drog hem till Örebro och igår hängde jag med familjen. Vi käkade grekiskt och sedan åkte vi till Nora och åt glass. Idag lika så, vi käkade hos mormor, jag och pappa var ute och sprang. Hann med ett besök hos Louise och Agge ( och kidsen såklart).. Superhärligt! Bara massa skitsnack. Blev tyvärr inga bilder eftersom att mina batterier dog. iPhone 5s batterier är sämst. Bra, nu har jag fått det sagt också. 😀




Summer is here!

Har varit sjukt varmt några dagar nu. Superhärligt. Idag har jag bara legat vid poolen, kollat på orange is the new black, simmat och grillat. Sandra och Isabelle åkte vid 12 och sedan dess har jag varit ensam, skönt faktiskt. Förut uppskattade jag ensamma stunder, det har varit dåligt med det på sistone, men idag njöt jag verkligen av att bara vara. 






Halloj!

Solen skiner och jag och Ms. M har precis varit på gymmet. Jag kommer ha galen träningsvärk imorgon. Vi käkade Sushi på vägen hem. Solen skiner och livet är faktiskt helt underbart. Ett stort Grattis till lilla läjdi som fyller år idag :) mucho love! 
Innan gymmet. No happy! 
Efter gymmet. Mucho happy! 


Hej hallå bloggen!

Har varit hemma i Örebro i några dagar. Supermysigt. Tanken var att vi skulle åka upp till Norrland med familjen men mormor hamnade på sjukhus så vi vågade inte riktigt ta med henne dit. Det finns inget sjukhus i närheten. Hon mår bättre nu - lilla mormor. Gårdagen spenderades i E's stuga utanför Köping. Livets stuga. Nu är jag hemma i tuna igen, tvättar, städar och bara chillar framför Brasilien-Colombia. Hoppas Brasilien vinner ;) 






RSS 2.0