Solen skiner i Örebro! Hoppas att den gör ...

img_0650 (MMS)

Solen skiner i Örebro! Hoppas att den gör det i Etuna också! Nu ska jag hem och stääääääda! My god! Min lägenhet är ett bombnedslag! Men men .. Jag älskar att städa så why not.. Funderar på att fixa mina garderober också. Vi får väll se.. Det kanske kommer ett roligare förslag ; )


Baby i can feel ur pain.. Even if u'r thou...

img_0625 (MMS)

Baby i can feel ur pain.. Even if u'r thousand miles away..  Gyptian was good! Idag är det dags att åka tillbaka till Etuna. Ska bli skönt med samtidigt tråkigt! Helgen har varit lovely, mycket roligt som har hänt.. Känner mig utvilad och det är alltid bra :) 2 dagars jobb den här veckan sen är man ledig några dagar.. I need!


Såhär såg jag ut under Idol c( ; kanske sk...

img_0638 (MMS)

Såhär såg jag ut under Idol c( ; kanske ska färga håret Rosa medan vi ändå är igång! Jajajajajajaa


Min nya älskling! Kan inte fatta att jag h...

img_0632 (MMS)

Min nya älskling! Kan inte fatta att jag har köpt en bil.. Helt galet! Nu ska den pimpas med Rosa krimskrams! Wohooo! Vi ses på torsdag love :)


Hemma efter en helgalen kväll. Partyblåsan...

img_0615 (MMS)

Hemma efter en helgalen kväll. Partyblåsan på, ingen alkohol, dock en skön bil som stod utanför klubben och väntade på oss direkt när vi kom ut :) jag har skrattat så mycket att jag gråtit hahaha! Gyptian avslutade med hold yuh! Minnen kommer tillbaka och jag känner good vibes strömma genom kroppen! Den låten ger mig rysningar. Nighty!


Systrarna Graf och jag! Kontraster är bra....

img_0611 (MMS)

Systrarna Graf och jag! Kontraster är bra.. Nu är det dags att jobba! Dagens tema - spökutflykt! Hej vad det går..


If u Ask if i still Love u, then i have to...

img_0610 (MMS)

If u Ask if i still Love u, then i have to say i do.. If u Ask why am i leaving i say what am i supposed to do.. What's the point of Holding on, when u keep on doin wrong. Love dont make no sense.. - Joe!


Måndag morgon och jag kan liknas vid en Zo...

img_0578 (MMS)

Måndag morgon och jag kan liknas vid en Zombie! Kunde inte sova  i natt.. Sjukt jobbigt. När jag väl somnat drömmer jag att Kissie är min bästa vän hahaha och att jag tar henne till skolan och hon får träffa mina elever. Okej jag diggar henne, men detta skulle aldrig hända!! Ha en bra dag! Kärlek!


God natt bloggen :) sleep tight .. Kom på ...

God natt bloggen :) sleep tight .. Kom på att min blogg blivit ganska ytlig. Kanske för att jag är i en sådan period, men ändå.. Dags att bli lite djup kanske?!?! Jag är ju egentligen analytikernas filosof.. Men ah, det kommer säkert. If u love something - let it go - if it comes back - then its urs..


Jaaa idag mår man som man förtjänar. Dock ...

img_0609 (MMS)

Jaaa idag mår man som man förtjänar. Dock inte speciellt bakis, eftersom det blev rätt lite alkohol igår. Däremot har man inte sovit speciellt mycket.. Tur att det är söndag och att jag kan ligga i soffan och chilla hela dagen. Tack för igår flickor, grym kväll :) tack tack tack - tack som fan!


Dagens shopping blev för ovanlighetens sku...

img_0607 (MMS)

Dagens shopping blev för ovanlighetens skull underkläääääääder! Jag är besatt. Nu välkomnar jag 2 nya sett till min samling.. Undra när jag ska börja använda alla dessa? Min garderob med underkläder är full sedan länge men dessa var oemotståndliga! Dags att fixa oss we are going to a party! DO I HERE PARTYYYYYY?


Im in miami! Tänkte bli lite fin inför ikv...

img_0605 (MMS)

Im in miami! Tänkte bli lite fin inför ikväll :) ja man tackar ja! Helt galen kväll igår! Det är bara vi som lyckas. Ikväll kör vi igen .. Chiman ska firas stort! Grattis ännu en gång hjärtat! Kärlek <3


Sista lektionen för idag sen blir det till...

img_0600 (MMS)

Sista lektionen för idag sen blir det till att åka hem och tvätta.. Har haft grymma lektioner idag. Mina elever borde få pris för bästa eleverna tycker jag. Kanske ska ge de de innan lovet i form av något ätbart och gott :)


Idag är det fredag :) jag vaknade med ett...

Idag är det fredag :) jag vaknade med ett smile på mina läppar.. Skönt med helg .. Det snöar och livet kan egentligen inte bli bättre än såhär.. Hade en sjukt bra dag igår.. Jag älskar bra dagar.. Jajaajajaja! Nästa vecka är det Joe och veckan efter det är det looooov! Mamma fyller 50 och pappa fyller "snart pensionär" hahaha. Jag saknar min familj galet mkt, men snart ses vi :) puss och kram.. Lycka till på tentan idag mina änglar! Vi ses på stan! Kärlek!


7 dagar kvar till Joe! Med det tackar jag ...

img_0591 (MMS)

7 dagar kvar till Joe! Med det tackar jag för den här dagen och för mig!  Amen!


Okej! Jag har lite konstiga saker för mig...

Okej! Jag har lite konstiga saker för mig ibland och nu har jag kommit på ännu en sak jag hålls med utan att egentligen veta varför. Jag byter sängkläder var och varannan dag?!?! Idag när jag började plocka lite här hemma så går jag fram till sängen och börjar sätta på nya sängkläder utan att ens reflektera över vad jag håller på med. När jag är klar inser jag att jag bytte sängkläder i söndags, i går (och då sov jag inte ens hemma) och idag igen.. Vafaaan! Jag hade ju inte ens sniffat på de?!?! Inte konstigt att jag har 20 kilo tvätt 4 ggr i veckan fast att jag bara gått till jobbet och varit hemma. Klart jag är ute på äventyr ibland men inte sådana äventyr som fyller en hel tvättkorg! Nää nu är det dags att sluta snurra och virra! Från och med imorgon checkar jag in på rehab för min förvirrade själ. Nu får det vara slut på det här (och många andra konstiga saker jag håller på med också för den delen). Kl 00.00 startar jag ett nytt kapitel i mitt liv.. Kärlek!


Ooohlaaaalaaa! Jag fryser ihjäl efter en h...

img_6807 (MMS)

Ooohlaaaalaaa! Jag fryser ihjäl efter en heldag utomhus. Nu är jag iallafall hemma och mina tår håller på och tinar upp. Har lite jobb att fixa inför imorgon, men det fixar jag på en stund! Vi ska bland annat bygga lastbilar imorgon :) spännande va? Ska mysa ner mig i soffan senare och kolla på film. Neeeeeeed! Kärlek!


All i hear is raindrops falling.. Sjukt my...

img_0586 (MMS)

All i hear is raindrops falling.. Sjukt mysigt! Kommer kunna sova riktigt gott nu ;) jag älskar att sova när det regnar. God natt världen.  Buenas notches A! Jag vet att du snookar här hahaha! Busted! Kaffe is the shit. Det är bara chilenare som du som ligger lite efter i tiden :)


Vilken helg! Tack för allt mina änglar.. N...

img_0581 (MMS)

Vilken helg! Tack för allt mina änglar.. Nu är det dags att arbeta igen :) måndag morgon känns alltid lika ljuvlig! Tur att jag älskar mitt jobb! Nu är det bara 10 dagar kvar till Joe hihihi .. Kärlek!


Jag önskar att jag kunde sjunga och spela ...

img_0576 (MMS)

Jag önskar att jag kunde sjunga och spela något vackert instrument. Det hade varit healing för min själ..


Jag kommer ihåg när jag var liten och kn...

Jag kommer ihåg när jag var liten och knubbig och vägrade köpa jeans.. Jag fick ångest av bara tanken. Jag har alltid hatat att köpa byxor och tackar Gud varje dag för skaparen av tights.. Du borde få pris för världens smartaste människa. Idag gick jag btw på stan medan jag väntade på min vän. Självförtroendet var på topp så jag tänkte att jag skulle ge jeansköp en chans. Även om min feta röv inte skulle få plats i ens den största storleken på planeten skulle det inte kunna sänka mig! Och guess what? Jag kom ut med 2 nya par.. Och de satt riktigt fint :) man kan om man vill tydligen..


Good morning! Idag är det naturskola hela ...

img_0248 (MMS)

Good morning! Idag är det naturskola hela dagen! Min feta dunjacka åker fram .. Kommer frysa ihjäl annars! 14 dagar till Joe.. MOTIVATION! kärlek!


homies for life!






kärlek!


Oh blir så trött på mig själv.. Hatar ...

Oh blir så trött på mig själv.. Hatar perioderna när jag inte kan sova! Hade världens skitdag i går.. Var så förvirrad att jag snodde en tjejs tvättid.. Tur att hon var trevlig och skrattade åt mig när jag försökte övertyga henne om att det faktiskt var MIN tid.. Hoppas på en bättre dag idag.. Får finbesök i kväll och det är alltid mysigt! Jag har kommit på att jag hatar att sova själv.. Och tack B för att du orkar lyssna på mig varje dag hahaha! Me like you! Kärlek!


Dööööh! Vad trött jag är! Har knappt...

Dööööh! Vad trött jag är! Har knappt sovit i natt :( har världens tandvärk böhöhö! Dags att gå till tandläkaren kanske? Frågan är ju bara när jag ska hinna det? På lördag ? Idag är en lång dag.. Vi ses i kväll!


Memories is still strong. The feelings are...

img_6807 (MMS)

Memories is still strong. The feelings are still here. The smell of your body reminds me of them good days we spend on making masterplans.. The moon and the light.. Grows on the sunshine.. <3


Grattis på födelsedagen mitt hjärta! Du är...

img_0407 (MMS)

Grattis på födelsedagen mitt hjärta! Du är en utav de mest genuina människor jag har träffat! Du är en vän med ett hjärta av guld och därför älskar jag dig! Vi delar många minnen och fler ska det bli! Love Love Love !


Söndag! Varför blir det alltid söndag? ...

Söndag! Varför blir det alltid söndag? Dags att ta en dusch med inpackning, skrubb och peeling! Sen blir det mys i soffan hela kvällen lång. Jag undrar en sak?Varför får jag ont i hjärtat av att sätta IG-varningar? Damn!


Om exakt 3 veckor är det Joooooe! She Sai...

Om exakt 3 veckor är det Joooooe! She Said she cant wait lala laaa laaa laaaa! Hihihihi jag längtar såååå mkt! Kan fortfarande inte fatta att det är sant.. Idag blir det jobb och sen mys med Purre och Majlinoooo! Undra vad vi ska hitta på? Åka på en roadtripp till Miami kanske? Jag känner mig lika vit och fet som en gris idag.. Det ordnar vi med lite sol.. Kööööööörph! Dööööörph!


Jag dansar kurdisk dans på Ullared? Eller?...

img_0543 (MMS)

Jag dansar kurdisk dans på Ullared? Eller? Wtf am i doin?


Amen Gud då! Jag är helt j***a slut allt...

Amen Gud då! Jag är helt j***a slut alltså :) (som Bujar skulle ha sagt).. Dags att åka med min Ferrari to tha work.. I dag är en lång dag wohooo kul va? Jaaa jätte! Sista utvecklingssamtalet idag, sen är det i af över för den här terminen. Kärlek!


Hellokittybäddat för mig och min Purre :) ...

img_0557 (MMS)

Hellokittybäddat för mig och min Purre :) mys!


Vardagslyx? Jaaaa hihihi :)

img_0556 (MMS)

Vardagslyx? Jaaaa hihihi :)


Sitter och dricker mitt kaffe och väntar p...

img_0554 (MMS)

Sitter och dricker mitt kaffe och väntar på mina underbara svA elever! Sista lektionen för idag.. Sen är det möte and then im done for today! Sitter och funderar på en grym smoothie jag vill testa på att göra i min nya mixer i kväll :) muuuums!


Just det! Har glömt att visa upp mina fina...

img_0548 (MMS)

Just det! Har glömt att visa upp mina fina ringar jag fick i födelsedagspresent :) carpe diem! I love em' .. Det är precis vad jag ska göra i dag - fånga dagen .. Thanx S and A.. Kärlek


God morgon världen! Hoppas ni har sovit g...

God morgon världen! Hoppas ni har sovit gott cause i did ;) chim chim var över på lite mys i går och vi har heta planer på gång wohooooo! Det kommer bli galet! I dag kommer mitt hjärta och ska sova över :) vi har inte träffats på 3 månader! Olagligt! Jag har saknar dig sååå mycket.. Hoppas att dagen går snabbt :) kärlek!


Jag köpte såklart en rosaglittrig morgonro...

img_6807 (MMS)

Jag köpte såklart en rosaglittrig morgonrock i Ullared! Den ska jag bo i hela vintern hihihi! Kärlek


Hej!

Hej!


4 timmar i kö. 9 timmar i bil och massa sh...

img_6807 (MMS)

4 timmar i kö. 9 timmar i bil och massa shopping! Nu är jag helt slut! Ska lägga mig och sova NU NU NU! I morgon är det dags att åka tillbaka till Etuna! Kärlek


Vissa har det bra ;) mot Ullared nu! Shopp...

img_0538 (MMS)

Vissa har det bra ;) mot Ullared nu! Shoppingtime.. Kärlek


RSS 2.0