Jag vill tillbaka till Barca.. Det ska jag...

img_0407 (MMS)

Jag vill tillbaka till Barca.. Det ska jag en vacker dag också. Jag ska bara leva på rutin några dagar , månader kanske år först. Men vadå, jag älskar livet och livet älskar mig! Mina mål för mig närmare verkligheten och det är det som motiverar mig mest..


SMS-inlägg

img_0440 (MMS)


U give me butterflies - when u looking to ...

img_0402 (MMS)

U give me butterflies - when u looking to my eyes.. I wanna fly..


Har du någongång varit ledsen? Jag önskar ...

img_0436 (MMS)

Har du någongång varit ledsen? Jag önskar att jag kunde ge dig svaret. Svaret som ser ut ungefär såhär. Jag försöker alltid att se något positivt i det som gör mig illa. Allt händer av en anledning och anledningarna tar egentligen aldrig slut.. De kommer tillbaka, bara att de återskapas i ett annat format. Ibland blir det bra, ibland bättre. Du väljer, du är du och bara du kan veta.


Vilket väder vi fick till klassens dag! B...

Vilket väder vi fick till klassens dag! Blir nog en dag med mys i klassrummet.. I dag kommer bästa Boddan! Har saknat dig! Mys med sim-sim och chim-chim i kväll.. Sounds good! Ska gå och betala min soffa i dag också, så får jag hem den på torsdag. Lovely! Ha en bra dag everrrrybody! Love!


Good lovin' .. When words cant speak - mus...

img_0408 (MMS)

Good lovin' .. When words cant speak - music do.. Ska i väg med brudarna och leta efter en fin soffa nu.. Behövs verkligen, lägenheten känns lite som ett misärhem just nu. Funderar även över om jag ska åka till Gbg på fredag, inta Liseberg med gänget och hänga lite med profilen Buuuki.. Har lite av en beslutsångest.. Kiss kiss


Såhär tvättar man händerna när Sarah är ba...

img_0433 (MMS)

Såhär tvättar man händerna när Sarah är barnvakt.. Bus? Hahaha jag dör av skratt..


I had a dream! Everything was so beautyful...

img_6807 (MMS)

I had a dream! Everything was so beautyful and the world was ours. Dags att knalla till jobbet. Dagar som denna är jag glad att jag har bil.. I dag blir det tvätt, städ och sen kanske lite mys med en av mina bästa! Kiss kiss Love Love ..


Är jag nu en av de jag älskade att hata i ...

img_6807 (MMS)

Är jag nu en av de jag älskade att hata i mina fjortisår? Jag tror nog det..


Gyptian - Hold juh spelas högt. Dörrarna...

Gyptian - Hold juh spelas högt. Dörrarna till Catwalk står öppna. Minnena kommer tillbaka och nu inser jag att denna kväll är en kväll jag sent kommer att glömma. Vilken känsla, vilken stämning, vilken dans. Jag älskar att dansa om musiken är rätt.. Tänk om det kunde vara skön musik på klubbarna i Sverige. Tänk om människorna här kunde vara lika öppna och varma.. Tänk om jag här kunde träffa på människor som utan att skämmas berättar om deras familjetragedier med stolthet och kärlek. Du tog dig till fots över havet.. Din berättelse gick rakt in i hjärtat.. Från din familj till ett liv i ensamhet - men ändå så lycklig.


Livet går vidare. Dagarna flyr. Klockan t...

Livet går vidare. Dagarna flyr. Klockan tickar. Minuterna går. Dag natt - natt dag. Ett, två, tre, fyra. In, ut. Rutiner? Nej! Spontanitet? Ja! Livet är det som händer medan jag är upptagen med att planera vad som ska hända. Syd Afrika i jul? Jaaa tack! Tick tack tick tack! Även om livet flyr så älskar jag att det går undan. Varje dag är en ny dag och varje kväll längtar jag till nästa dag. Jag älskar alla jag har omkring mig och ni alla motiverar mig och ger mig energi! Love!


Nu är det dags att knyta an till verkligh...

Nu är det dags att knyta an till verkligheten igen. Kan nog lätt säga att jag har haft en utav mina bästa somrar i år. Jag har tagit examen, fått jobb och lägenhet, jag har umgåtts med världens bästa vänner, jag har shoppat, strosat, kramats, skrattat, gråtit. Jag har upplevt en utav mina drömmar - Camp nou! Barca var grymt och en otrolig upplevelse! I morgon börjar jobbet och jag är full av energi och förväntningar! Yeah I Love life !


Jag har ett problem.. Mina 3 garderober är...

img_0386 (MMS)

Jag har ett problem.. Mina 3 garderober är fyllda och det här är vad som finns kvar!!! Vart fan ska jag ha mina kläder? Please till me!


Uppe med tuppen.. Dags för kaffe i mina ny...

img_0385 (MMS)

Uppe med tuppen.. Dags för kaffe i mina nya fräscha koppar.. Yeeeeahy! I dag ska det fixas och trixas för i morgon bitti sticker jag i väg till Barcelona! Cant Wait! Kommer bli hur mysigt som helst.. Hoppas att vi träffar på några fotbollsspelare från bästa laget någonsin ;) hahaha.. Love - its all about Love!


Den som kommer till mig nu med den här tal...

img_6807 (MMS)

Den som kommer till mig nu med den här tallriken lovar jag ska få en feting kiss! Det är kärlek.. Från topp till tååååå!


True story! Idag är en dag då jag bara...

True story! Idag är en dag då jag bara vill krypa under täcket med en skön bok, inta en farcinerande karaktär däri och uppleva något som är långt i från min vardag. Jag vill drömma mig bort, söka, hitta, leta. Jag föreställer mig att jag kommer tillbaka till verkligheten om 3 dagar och intar då Barcelonas vackra atmosfär..


Hej vad det går.. Åh.. Jajajajajajajajajaj...

Hej vad det går.. Åh.. Jajajajajajajajajajajajaja


RSS 2.0