Fick världens sötaste bild på Isabelle igå...

img_2779 (MMS)

Fick världens sötaste bild på Isabelle igår.. Jag saknar henne.. Och såklart hennes fina mamma också! <3


Jag saknar redan min Caro.. Jag tycker ju ...

img_2701 (MMS)

Jag saknar redan min Caro.. Jag tycker ju inte om att hon inte bor i samma stad som mig :( men tur att Stockholm inte ligger allt för långt bort. Idag är det tisdag. Jobb, möten och sedan massa pappersarbeten på eftermiddagen.


Bahamas var verkligen en rosa plats. En så...

img_9243 (MMS)

Bahamas var verkligen en rosa plats. En sådan plats där jag vill vara. Måndag. Trött. Det är snart december och det har inte kommit någon snö. Jag hatar kyla, men lite snö vore ju bra så att det iallafall kan bli lite ljusare. Idag är det jobb som gäller.


Hej då Stockholm. Nu sitter jag på tåget h...

img_0725 (MMS)

Hej då Stockholm. Nu sitter jag på tåget hem till Eskilstuna igen. Fantastiskt helg. Kvällen igår var sjukt rolig.. Ibland tror jag att Stockholm hade varit en bra stad för mig. Men tanken på att behöva ta tuben till jobbet skrämmer mig. Och att det på det ska ta ca 1 timme att komma fram skrämmer mig ännu mer Jag är för lat. Idag blir det julpyntning när Mr F kommer hem från träningen. Mys..


Vaknade nyss. Drog aldrig till Stockholm i...

img_3777 (MMS)

Vaknade nyss. Drog aldrig till Stockholm igår utan åker idag istället. Igår fixade vi lite överraskningsfest till Perjin som fyllt år.. Chockat blev hon! Haha! Hängde hos frugan, snackade skit, åt och hade det trevligt. Sedan kom Mr. F och hämtade mig efter sitt lilla bilköp i Malmö.. Vi åkte hem och sov, han gick upp 7 i morse för att jobba. Han är en riktig krigare :) Själv låg jag kvar i sängen och vaknade för en stund sen. Nu ska jag ta en dusch och sedan röra mig mot Stockholm.. Puss!


Fick en bild på världens sötaste flicka av...

img_4983 (MMS)

Fick en bild på världens sötaste flicka av Chiman.. Haha! Jag dör! Idag är jag trött. Det blev sent igår men trevligt hade vi och JA, vi gick direkt till final. Idag blir det Stockholm. En hel helg utan Mr F ;) Hur ska det gå? Tur att vi ska julpynta på söndag iallafall. Idag är han i Malmö och köper bil. Du! Kör försiktigt!


Goddag! Köpte fina äggkoppar av en kollega...

img_1813 (MMS)

Goddag! Köpte fina äggkoppar av en kollega på jobbet och idag fick jag dem.. Tycker de är jättesöta :) Nu håller jag på och tvättar. Ska fixa i ordning lite här hemma och vänta på att en jobbarkompis kommer förbi, vi ska på företagsrocken ikväll och så sover hon över här.. Innan tänkte vi gå och käka lite på Grappa. Trevligt. Puss!


Det känns i hjärtat när jag vet att min äl...

img_0531 (MMS)

Det känns i hjärtat när jag vet att min älskade mormor har så ont i kroppen att hon knappt kan gå. Hon som alltid har gått. Ibland blir jag faktiskt irriterad på det svenska systemet. Ska man behöva gå runt med värk i år innan man får hjälp? Är det för att hon är gammal och inte riktigt orkar tjata om att få komma på undersökning? Idag var första gången någonsin hon erkände att hon inte mådde bra Jag - Hur mår du mormor? Hon - jodå jag mår bra, läkarna på sjukhuset var hur trevliga som helst och de tog så bra hand om mig.. Eller nej, jag mår inte så bra. Men Sarah de var verkligen så himla snälla och rara mot mig. Haha! Jag ler lite trots min irritation. Hon är så fantastisk mormor. Nu har hon iallafall fått tid för operation. Tack!


HAHA! Jag älskar hur Malin flippar på sms....

img_1029 (MMS)

HAHA! Jag älskar hur Malin flippar på sms. Snabbt ska det gå ;)


Igår var det ingen vanlig dag för då var d...

img_0329 (MMS)

Igår var det ingen vanlig dag för då var det min Soulies födelsedag hurra! Hurra! Hurra! Hoppas att du hade en underbar dag hjärtat. Du är bäst. På lördag ses vi :) och då ska vi göra Stockholm. Jag älskar dig mest utav allt. <3


Måndag. Jag vill bara sova ;) Nu är det un...

Måndag. Jag vill bara sova ;) Nu är det ungefär en månad kvar till jullov. Det känns riktigt skönt. Underbart. Idag är det jobb, jobb och jobb som gäller.


Du uppdaterar din blogg för lite. Yeeey I ...

img_1710 (MMS)

Du uppdaterar din blogg för lite. Yeeey I know. Ska försöka skärpa mig :) Helgerna flyger iväg. I fredags var jag hemma hos frugan och drack vin och åt kladdkaka. I går var jag, frugan och Johanna ute och skakade våra lurviga på dansgolvet. Kul kväll Idag ringde klockan 9.00. Jag och Mr F drog på oss kläder och åkte till Västerås för att heja på min favoritOlle som hade handbollsturnering. Han är så duktig! Sen har jag sovit, städat.. Och nu väntar jag på att Mr F ska sluta träna så att vi kan fixa i ordning lite middag.. Livet är underbart - jag glömmer bara bort det ibland.


Tjatjabloggen! Torsdag. Igår jobbade jag, ...

img_8301 (MMS)

Tjatjabloggen! Torsdag. Igår jobbade jag, mötte upp Mr F och han lagade supergod mat :) Sen gick jag hem till Chim en sväng, drack te och pratade skit. Mysigt! Jag hatar vintern. Det är kallt, mörkt och bläää. Min lägenhet är iskall. Jag har inga kläder. Jag har ingen vinterjacka.


Ett stort Grattis till Agge och Cenny som ...

img_7187 (MMS)

Ett stort Grattis till Agge och Cenny som har passat på att gifta sig i Vietnam och som också väntar tillökning i  familjen. Jag skulle kunna slänga upp bilden på Facebook som alla lägger upp där det står " Everyone I know getting married or pregnant"  Och så vidare ;) För nu är det verkligen många som är gravida och som gifter sig/ ska gifta sig. Längtar till bröllopet i januari.


Idag är det ingen vanlig dag, för idag är ...

img_6927 (MMS)

Idag är det ingen vanlig dag, för idag är det Purres födelsedag hurra, hurra, hurra!!! Hoppas att du får en underbar dag vännen, med massa kärlek och värme.


Goood moooorning. Måndag, dags att jobba i...

img_1397 (MMS)

Goood moooorning. Måndag, dags att jobba igen. Igår bakade jag och Malin medan grabbarna var på träning. Det blev jordnötskaka, kokoskaka och cupcakes ;) Om vi är några bagare låter vi vara osagt, men ganska bra blev det nog ändå.. Idag blir det jobb och sedan ska jag åka hem till min favoritfamilj. Saknar de <3


Snart är det dags att införskaffa en fin j...

img_7353 (MMS)

Snart är det dags att införskaffa en fin julkalender. Helst skulle jag vilja ha Body Shops kalender, fatta att få en ny produkt från de varje dag :) Heaven.. Ett år ska jag bannemig ha en sån. Så är det bara..


Good morning sunday. Igår var jag, Malin o...

img_8268 (MMS)

Good morning sunday. Igår var jag, Malin och Jaime på bio, Tower Heist. Sjukt bra film, den måste ses. Haha! Mr F väckte mig med en god frukost och nu har han precis dragit i väg. Jag tänkte att jag skulle läsa lite om EL, entreprenöriellt lärande och senare blir det mys med frugan.. Hon kommer hit och hänger lite medan grabbarna är och tränar Amerikansk fotboll. Jag tror jag ska föreslå att vi ska baka :)


Uppe med tuppen. Har tvättat sedan klockan...

img_8827 (MMS)

Uppe med tuppen. Har tvättat sedan klockan 7. Lika bra att passa på när man ändå är vaken. Mr F började jobba 07. Igår var vi och käkade på Grappa. Myspys. Jag åt skaldjursrisotto och han åt kött. Kött? Hur kan man välja det om det finns annat ;) En efterrätt på det och sedan gick vi hem och sov. Haha! Pensionärer? Nu ska jag tvätta klart (ber till Gud att allt hinner torka) sen är det städdags, blääääää!


God morgon. Yeeeey! Its Friday. Sköööönt m...

img_8420 (MMS)

God morgon. Yeeeey! Its Friday. Sköööönt med helg. Har haft en låååång vecka med många sena kvällar. Igår satte Mr F upp min gardinstång så nu ser min lägenhet ut som ett hem igen :) Handy man! Kan inte fatta att jag inte haft gardiner på typ ett år haha. Men nu är de på plats igen och glad är jag för det.


Tisdag. Idag snurrar mina tankar kring män...

img_9889 (MMS)

Tisdag. Idag snurrar mina tankar kring mänskligheten. Vart är vi  på väg? Vart går människans gränser för vad man kan utföra i handling och tanke.. God bless!


Måndag

Måndag. Back to reality - back to work. Men det känns okej :) Jag känner mig skapligt lycklig. Jag ska vara med i en utvecklingsgrupp på jobbet i EL.. Det kommer betyda långa dagar med mycket ny kunskap. Spännande. Jag fick reda på det idag och i morgon är första work-shoppen.. Det jag älskar mest med jobb är att det finns plats att utvecklas inom olika områden om man vill och har ork. Fantastiskt! (mitt favoritord om ni inte redan har märkt det).. Nu väntar duschen.


Pappa gav mig många skratt igår. Ibland ko...

img_3726 (MMS)

Pappa gav mig många skratt igår. Ibland kommer han igång ordentligt och då är han världens roligaste. Måndag. Jobb. Trött. Shit vad tiden flyger iväg. 6 veckor kvar till Jullov och julafton. Längtar lite till första advent faktiskt så att jag kan smälla upp lite julpynt och baka lite julgodis. En chokladkalender är ett måste. Julen är mysig när man får umgås med nära och kära.


God morgon. Kul fest igår.. Men en fest i ...

img_7366 (MMS)

God morgon. Kul fest igår.. Men en fest i Örebro är ingen riktig fest om den inte spårar. Och det gjorde det väl lite smått igår. Kul var det iallafall. Min konversation med pappa - jag : hallå ska du inte äta frukost? Du måste sköta din kost! Pappa : Men du vet.. Jag måste ju vara hungrig när vi kommer till mormor. Haha! Bästa! Mormors mat väntar och sedan är det dags att åka mot Etuna igen. Söndag, jobb i morgon. 6 veckor kvar till lovet..


God morgon bloggen! Några dagars ledighet ...

img_4397 (MMS)

God morgon bloggen! Några dagars ledighet och det är redan lördag. Time flies. Har hunnit med Gustavsvik, sjukt kul! Dollarstore i Arboga. Men dit måste jag tillbaka. Sjukt kul att strosa runt bland alla småprylar ;) Idag åker jag hem till Örebro för lite Halloween-fest. Jag ska ju försöka likna damen på bilden. Enkelt och lagom :) haha! Sov morgon idag?!? Och ändå vaknar jag 8.30 Yeeey!


Words.

img_6073 (MMS)

Words.


Onsdag. Fantastisk dag i Stockholm. Nytt m...

img_8736 (MMS)

Onsdag. Fantastisk dag i Stockholm. Nytt material! Jobbet känns lovely Mitt humör har väl varit sådär. Mr F fick sig en armbåge när han inte svarade på min fråga utan höll på och velade. Haha! Nu är jag hos frugan. Dricker vin och spelar Yatzi.


God morgon bloggen! Tisdag. Sista dagen på...

img_4730 (MMS)

God morgon bloggen! Tisdag. Sista dagen på skolan för den här veckan.. I morgon ska jag jobba, men i Stockholm :) Kul! Igår var jag och Boddan på gymmet, en sväng på Waynes och sedan på Mc. Mycket mysigt.. Helgen i Örebro var lovely. Mys med familjen och vänner. Ibland tänker jag att jag ska flytta hem igen bara för att få vara nära de som betyder mest. Samtidigt så skulle det vara att ta ett kliv tillbaka. Vi får se. Jag söker iallafall något, vad - har jag inte riktigt kommit fram till.


RSS 2.0