Sommar 2012

Bilden får stå för min sommar. Glassen är livsfarlig, beroendeframkallande. Precis som du. Du är farlig, jag är farlig. Den här sommaren har gått undan. Kanske för att jag hade mitt värsta halvår någonsin månaderna innan. Jag var stressad både privat och med jobb och plugg. Allt ordnade sig, det gör det alltid. Att komma ut på kollo och jobba gjorde att jag kunde släppa allt och bara njuta. Det låter sjukt, jag vet.. Men kollo är inte bara ett jobb. Det är större än så, djupare än så. Efter kollo tog jag det lugnt i Etuna några dagar för att sedan åka hem till Örebro. Väl hemma hängde jag med familjen, träffade vänner. Jag träffade de som står mig närmast och som kan sprida glädje och energi. Jag, mamma, brorsan och hans tjej åkte ner till Ullared och shoppade (jag vet, hysteriskt, men jag älskar det där stället). Sen var det dags för frugan och Jaimes flytt, vi har städat och flyttat och allt är färdigt på den fronten nu. Jag har hängt med mina favoritkids, badat, solat, shoppat, läst böcker. Kramats hela nätter. Myst. Gått och lagt mig precis när jag velat, vaknat 16.30 om jag känt för det. Vädret har varit katastrof, men det är bra.. Då kan det bara bli bättre :)


1 day left

I morgon börjar jag jobba igen. Shit. Vad hände? I helgen hade jag iallafall mim Soulie här på besök. Eftersom att hon snart flyttar tillbaka till London är jag glad att jag fick ha henne här en hel weekend :) Kommer bli tomt utan henne i Sverige, men jag är glad för hennes skull att hon ska flytta nu och ta tag i studierna och göra precis det hon vill göra. En anledning för mig att åka till London lite oftare. Nu ska jag tvätta. Yeeeey! Jag vet att jag suger på att blogga, förlåt :)


Friday!

Oj! Såg nu att mitt inlägg från igår kom upp nu.. Aja! Blogg.se lever sitt eget liv. Ska ta en dusch och fixa mig lite. Soulie har jobbat natt så hon kommer inte förrän senare :) cant wait! Sista helgen innan jobbet drar igång..


Nighty!

Vilken dag. Har gjort absolut ingenting. Eller jo, det har jag.. Jag har käkat toast skagen och städat som en liten gnu. Köksbordet står fint nu ;) I morgon ska jag åka och hämta 2 stolar till som jag var tvungen att beställa då de inte fanns inne på lagret. Imorgon kommer min Soulie, gissa vem som är lyckligast i världen


Yesterday

Was Awsome. Vilken dag.. Startade med poolhäng, badade och lyssnade på musik. Vi bara hängde, så jävla (ursäkta språket men vafan, det är juli och sommaren har knappt visat sig) skönt, 29 grader i skuggan?!? Vi fick ryck och planerade utgång. Åkte till systemet och köpte en flaska JD och lite Cola (vi diskuterade vilt huruvida vi skulle ha cola eller cola light, men bestämde oss för att lyxa till det med vanlig, haha!). Sedan drog vi hem till frugan så att hon kunde fixa ordning sig. Jaime hade "grabbkväll" och ville helst inte att vi skulle komma hem alls. Men vi var snabba. Vi drog hem till mig, drack lite och satt och snackade skit. Klockan var halv 1 när vi rörde oss mot stan. Nu till poängen... Hur lyckas vi alltid ha så kul på HåPe's? Hahaha.. Jag verkligen älskar att dansa.


Amazing

Helt galet. Sommarlovet, som var mer än behövligt, börjar nu lida mot sitt slut. Valde att jobba mina första veckor på semestern vilket var heelande för min själ. Det är fantastiskt vad ett ställe kan betyda mycket. Kollo är ett sådant ställe för mig. Jag har bara varit hela sommaren, gjort utflykter, hängt, fixat och trixat och umgåtts med dem som ligger mig närmast om hjärtat. Jag hade lite panik där ett tag över att inte ha bokat någon resa till ett varmare land, men med facit i handen har den här sommaren gett mig precis det jag behövde, ett lugn.


Sleep over

Vilken dag, coco-crazy. Nu ska jag krypa ner i sängen med lilla Tyra som önskade att få sova över hos tant Sarah. Jag känner mig så gott som klar med mitt sovrum. Bara några hyllor som ska upp. Goooood night.


Söndag

Helgen börjar lida mot sitt slut. I fredags var jag, frugan, Jaime och Noori ute och dansade loss. Kul var det. Dock mådde jag som jag förtjänade igår. Blev en lugn lördag. Hängde hos frugan en sväng med henne och Jullan som kom på besök från Örebro. Senare åkte jag hem och städade och sedan fastnade jag framför American gangster med en skål popcorn, vattenmelon och fetaost. Mmmmmums! Idag ska jag hämta mitt nya köksbord. Yeeeeey! Äntligen. På bilden ser ni ett smakprov på klänningen jag ska ha på Malin och Jaimes bröllop.


Fredag

Himla effektiv dag igår. Vi var i Västerås och provade Malins bröllopsklänning och jag hittade min tärnklänning, så himla fint. Några tårar rullade från min kind. Sen blev det en sväng förbi Ikea för lite inköp. Shoppingrundan slutade på mio där jag köpte ett nytt köksbord och Malin och Jaime en ny soffa :) Det går bra nu haha. Fyfan vad pengar jag har bränt den här månaden. Det var det värt, nu har jag allt jag vill ha (förutom en ny Tv-bänk, men det får vänta). Det är inte billigt att flytta. Jag är dock sjukt nöjd med min lägenhet. Så himla fin! Nu ska det tvättas.


Torsdag

Igår flyttade vi frugan och Jaimes möbler, åt en god middag på kvällen och drack lite vin. Jag sov över på soffan och nu är det kaffe som gäller innan vi ska iväg till Västerås för att prova bröllopsklänning och sedan en sväng förbi Ikea. Mys!


God morgon!

God morgon. Kunde inte somna förrän efter klockan 02 igår. Malin och Jaime kom förbi på ett glas vin. Uppe med tuppen, dags för flytt :) yeeeey! Ikväll ska jag, Malin och Micke ut.. Våra kvällar blir alltid helt galna.


Yaaaay!

Mina inlägg från mobilen vill ju inte komma upp, tur att bloggappen finns :) Idag har det städats i Malin och Jaimes nya fina lägenhet.. Kommer bli så himla fint, och bäst utav allt är att vi får närmare till varandra nu. Shit, det här sommarlovet har verkligen flugit iväg. Bara 2 veckor kvar nu innan jag ska in på jobbet och börja med lite beställningar och grejer. Yaaay! Längtar lite faktiskt. Är väldigt förväntansfull.


Fel?

Mina inlägg kommer verkligen inte upp här på bloggen. Tråkigt.. Idag kommer iallafall frugan hem, och vi ska börja städa deras nya lägenhet :) Yaaaay! Ska bli så kul.. (yes, jag vet.. men jag älskar att städa) haha.. Puss


Tisdag. Dagarna bara flyger iväg. Igår var...

img_9765 (MMS)

Tisdag. Dagarna bara flyger iväg. Igår var jag hemma hos Jullan på kvällen och vi kollade på filmen ifrån bröllopet Jag satt såklart och tjöt haha.. Så himla fint! Nu har mina vänner också köpt ett radhus och jag kan knappt vänta tills det är dags för de att flytta. Sjukt kul. Ikväll ska vi ut och käka med familjen och sedan åker jag brorsan och hans tjej hem till mamma och sover där. I morgon på morgonen styr vi mot Ullared. Cant wait. Shopping time!


Tjenixen! Startade morgonen med en långpro...

img_6424 (MMS)

Tjenixen! Startade morgonen med en långpromenad tillsammans med Daddy. Vi gick till mormor och morfar och chillade där ett tag i väntan på att mamma skulle komma in till stan. Mamma och jag gick på stan och shoppade lite sedan förbi moster Mia för lite kaffe. Nu har jag läst ut den här boken. Helt okej faktiskt. Ska dra på mig en kofta nu och åka till Jullan och Shappe för att käka lite middag. Tanken var egentligen att jag och La familia skulle till Ullared idag, men vi tar det på onsdag istället.


Chillar hemma hos pappa en stund efter mat...

img_9491 (MMS)

Chillar hemma hos pappa en stund efter maten. Det här är hans höjdpunkter i livet :) Barca och Rolling.. Nu ska jag dricka mitt kaffe innan det är dags att möta upp Sandra och lilla prinsessan Isabelle.


Good morning bloggen! Nu har håret fått en...

img_5424 (MMS)

Good morning bloggen! Nu har håret fått en mer chokladbrun färg. Tanken är att ljusa upp det ännu mer ;) Det ser mörkare ut på bilden än vad det är. Nu är jag hemma i Örebro. Gårdagen spenderades med Jenny, Ehsan och lilla Clara-Belle. Sötare unga får man leta efter haha. Riktig liten tjockis.


God morgon bloggen! Tjaaaa, tjaaaaa! En ve...

img_1486 (MMS)

God morgon bloggen! Tjaaaa, tjaaaaa! En vecka av mitt sommarlov har nu passerat. Idag åker jag hem till Örebro. Familjen är hemma igen efter en resa till Norrland. Gissa om jag har saknat de? Gaaaah! I veckan blir det Ullared med Mami.. Yeeeey! Haha! Helt hysteriskt ställe.


Bort med den svarta färgen. Numera brun, m...

img_9601 (MMS)

Bort med den svarta färgen. Numera brun, med en något ljusare hårbotten (det ska dock fixas till inom några veckor då mitt hår klarar det). Jag har länge funderat på detta och kände nu att det var dags. Nu la jag i en askblond färg för att få bort det röda, tanken är den att en chokladbrun färg ska slängas i. Jag är mycket nöjd med resultatet. Tack finaste Juliet. Vi har haft en perfekt dag idag.


I dag har vi varit och plockat jordgubbar ...

img_6004 (MMS)

I dag har vi varit och plockat jordgubbar (jag åt mer än vad jag plockade). Amazing, det finns så mycket mysiga saker man kan göra på sommaren som man inte riktigt tänker på. Nopp! Nu väntar duschen, sen ska det handlas.. Cravings på biffatroganoff! Hell yeah!


Redo för lite AW med jobbet.. Sun is shini...

img_7141 (MMS)

Redo för lite AW med jobbet.. Sun is shining! Grappapizza? Ja Tack!


God morgon, eller god förmiddag :) Har var...

img_6122 (MMS)

God morgon, eller god förmiddag :) Har varit vaken sedan halv 9. Varför är det alltid så när man är ledig? Man vaknat tvärpigg alldeles för tidigt. I kväll blir det AW med kollegor från D-skolan. Ulrika kommer hit innan och eftersom att hon ska köra hem ikväll tänkte jag bjuda henne på Strawberry daquari (stavning) utan rom. Mumsigt. Jag hoppas på finbesök ifrån Stockholm ikväll också, men vi får se hur det blir.


EM-Final

Gårdagen spenderades med Råttan Aka Don Omar.. Vi var på stan först, käkade och sedan gick vi hem och sov middag :) Laddade upp med chips och godis och kollade på fotbollsEM. Congrats till Spanien, självklar vinst med Barcaspelare på topp.. Idag är det tvätt som gäller, har typ 7 maskiner tvätt. Kul.


God morgon! Nu är jag hemma igen efter en ...

img_2638 (MMS)

God morgon! Nu är jag hemma igen efter en fantastisk period på kollo. Roligare jobb finns inte! Amazing. Nu blir det lite semester, ska dock in till jobbet redan i morgon.


RSS 2.0