Vila i frid..

När man var liten sprang man runt barfota i sanden. Det största problemet man hade var att man ibland hade tråkigt. Man blev äldre, hängde runt med kompisar, hittade på rackartyg, skolan sög. När livet var som värst var man skoltrött och längtade efter nästkommande lov. Man var uttråkad.

Sen blev jag vuxen. Problemen blev kanske färre, rackartygen låg på lägre nivå. Nu känner jag att jag är stor. Så pass stor att livet ibland sprutar mig med kallt vatten, över ansiktet, över mitt hjärta.

Ibland kan jag förstå, ibland inte. Just nu kan jag inte. En ängel har lämnat oss. Jihad, som spred så mycket glädje och så mycket energi. Alltid hade du något att säga och tycka. Du ville många gånger visa vägen, visa vad som är rätt. Du levde ditt liv i så mycket action och så mycket fart. Jag kan inte förstå hur en sådan ung människa var klar här hos oss? Jag antar och inbillar mig att du behövdes, behövdes där på andra sidan. Du kommer alltid att få mig och alla andra att minnas, minnas att det är kickarna i livet som får en att komma framåt. Vila i frid! Du är och kommer alltid att vara saknad.

Till min moster som ligger nedsövd efter en hjärnblödning i Uppsala håller jag fortfarande hoppet uppe. Jag vet att du fixar det här. Om någon är stark så är det du. Jag väntar bara på att du ska vakna, vi har massor att prata om. Jag älskar dig!


14 skoldagar kvar

Till skolavslutningen ;) Nu går det undan. Jag gör inte så mycket annat än jobbar, därav det dåliga bloggandet. I onsdags hann jag iallafall med ett kalas hos min fina prinsessa som fyllde 5 år. Sjukt vad tiden går snabbt. Det blir en lugn helg för mig. Jag känner av stressen, inte psykiskt, men fysiskt.. så här är det dock alltid innan sommarlov. Man lär sig med åren.


Lovely May..

Good morning, har ni sovit gott ;) Älskar att vara ledig. Har pysslat med att putsa mina fönster. Ska käka något och sedan möta upp Altana på gymmet. Känner mig sjukt taggad. Igår flyttade vi in i frugans nya lägenhet. Fantastiskt fint! Hon kommer att få det så bra där.. Det är aldrig kul att separera, men hon lyser verkligen och ser lyckligare och fräschare ut än någonsin. Min fru förtjänar det bästa.


Well Helluw..

Gott folk.. Jag har inte bloggat på väldigt länge nu kände jag :) Därför är det dags.. Det har varit en tuff höst, men nu är våren här vilket känns.. Solen skiner och jag känner mig piggare.. 30 dagar till skolavslutning. Därefter är det ca 1 månad kvar tills vi åker till Grekland och båtluffar.. Ska bli så otroligt skönt. Jag och frugan har även lyckats boka in en vinterresa till Mexico. Det blir min första vinterresa någonsin. Lovely. Jag har funderat på det där.. Varför reser man på sommaren egentligen?


RSS 2.0