Juni - 15 grader..

Sommarlovet är igång. Har spenderat den senaste veckan i huset medan min favoritfamilj varit på semester. Vi har grillat, kollat på fotboll, spelat kort, badat, snackat skit. Sandra och Isabelle har varit på besök och vi har haft det supermysigt. Mami kom också förbi en sväng. I morse åkte de hem och jag saknar dem redan. Jag har dock insett att jag inte riktigt är redo för barn än. En stor applåd till alla föräldrar därute som är, och lever med sina barn. Barn är ett heltidsjobb, att ta hand om hemmet är ett och att jobba är ett ytterligare. Wow säger jag bara. Att vakna upp klockan 07.00 varje morgon (om inte ännu tidigare) är inget jag drömmer om. Jag diggar mina sovmorgnar. 








Å-loppet + personalfest

Hallå där! Idag är det dags för Å-loppet i stan och jag har inte tränat på en månad ungefär, det kommer gå bra. Det jag oroar mig mest för är hur jag ska hinna förbereda mig inför personalfesten ikväll :) 1 timme har jag på mig cirka, panik.. Semester is on och det känns jävligt nice. VM är igång och det känns också bra. Skön start, Marcello gjorde ett självmål i öppningsmatchen och igår åkte Spanien på en riktigt käftsmäll.. 




Sommarlov

Idag jobbade vi sista dagen för det här läsåret. Det har varit ett riktigt bra år på jobbet. Kan inte fatta att jag arbetat som lärare i fyra år nu, tiden går så fort. Idag slog det mig att jag har världens bästa jobb, egentligen, även om det kan vara tufft ibland. Att sitta på kontor är ingenting för mig. Nu ska jag njuta av sommaren, återhämta mig, suga in solen och alla nya intryck jag kommer att få uppleva. 

40 dagar kvar till Spanien, kommer bli grymt kul.. Med dem bästa. Nu ligger jag i frugans badkar, hon ska laga mat till oss och sedan har vi laddat med öl till VM-matchen.. Ikväll börjar det och Brasilien öppnar mot Kroatien. 

I can feel it coming... 



Långhelg i Örebro

Kom dit i torsdags, mötte upp Sandra, Linda och Alexia för lite häng på en uteservering. Sov över hos Sandra och åkte ut på landet på fredagen och hängde med hennes föräldrar. Senare på kvällen blev det födelsedagsfest hos Joline. Lördagen spenderades ute på landet hos brorsans tjej och sedan satt jag, Jullan och Shappe och snackade skit långt in på natten.. Idag har jag bara chillat med pappa och brorsan. Kom hem till tuna. Slängde i en tvätt och ska snart dra ned på stan och kolla på Sverigematchen. 4 dagar kvar till skolavslutning. Lovely. 


RSS 2.0