Örebro

Sitter i bilen och väntar på Joline, så tänkte att jag kunde passa på att blogga  lite. Åkte hem till Örebro vid lunch, har hängt med pappa och varit hos mormor och morfar och hälsat på. Nu ska vi snart på Agges 30-årsmiddag. Mys! Strålande sol idag och 17 grader varmt. Hur underbart är inte det? Igår var jag på halv 8 hos mig hos kollegorna. Jättemysig kväll. 


Trrrrrrrd!

Sjukt trött! Malin halkade av stepbrädan i måndags och i går/natt satt vi på akuten för att kolla att inte foten var bruten. Det var den inte :) Idag blir det worki woooorki. Har bokat yogan till ikväll men vi får se om jag är vaken då. Sjukvården? Vart är den på väg? Stackars dem som arbetar på sjukhuset, de sliter för sjutton ihjäl sig. 


Good morning!

Måndag morgon igen.. Har haft en underbar helg! I fredags hade vi tacos-middag hemma hos mig och kollade på film efter ett skönt Yogapass. I lördags kom mamma och Ali på besök och sedan hängde jag hos min favoritfamilj. Igår var vi på stan och käkade och fikade :) Idag blir det jobb. Ska vila idag, ingen träning. 


Onsdag :) och 11 grader..

Good morning :) Hoppas att ni har sovit gott, det har vi! Igår var jag och några kollegor på medicinsk yoga för första gången, riktigt mysigt var det. Lite annorlunda mot den yogan jag brukar gå på. Jag älskar yoga! Idag blir det jobb, möta upp lilla läjdi och Noori för stan och en fika och klockan 19 väntar yoga igen.. Jag älskar yoga! 



Back again :)

Jag har verkligen lagt 0% av min tid på bloggen, men nu är det dags igen tycker jag. 

Hade två fantastiska veckor i Mexico. Vi hade egentligen inga förväntningar på stället, men jag säger bara wow, vilket land. Jag är typ kär. Jag älskar mentaliteten utomlands. Man kan snacka, skratta, hälsa, hänga - utan att det är konstigt. Vi strosade runt på 5th, skrattade med varandra och andra. Vi hade livets resa, precis vad vi behövde i rätt tid. Resan gav ny energi och jag känner att jag fick en kick av den. Första dagarna tog vi det lugnt, vi hängde på stranden, drack drinkar, käkade, chillade. Sen var det dags att testa Coco Bongo, nattklubb med massa olika shower, häftigt. Vi träffade Fransmännen och hängde med dem. Körde fyrstegskommunikation och skrattade tills vi (nästan) kissade på oss.  Vi klubbade, drog till Tulum, käkade pizza, snorklade, hängde på stan. Grymt! De åkte hem och vi mötte upp lite annat roligt folk från Sverige, vi sov ute, under bar himmel och kollade på stjärnorna på en terass på stranden. Mayaaaaaa! Bussresan från hell, med en guide som hade käkat babbelpiller blandat med only-me-My-self-and-i-jag-är-Maya-piller. Vi hamnade på en motorväg, Malin blev rädd för djuren i djungeln så vi drog upp på motorvägen igen. Chitzen Itza, bada i grottor. Jag kan omöjligt få med allt. Awsome var det iallafall. 







RSS 2.0