God morgon världen! Hoppas ni har sovit go...

img_9539 (MMS)

God morgon världen! Hoppas ni har sovit gott för det har jag :) Like a princess. Idag ska jag till läkaren. Sen kommer fastighetsägaren hit med en ny spis och en ny fläkt. Denna är totalt olaglig. Bläääää! Blir en sväng förbi Ikea också och sedan ska vi till en annan möbelbutik i Hallstahammar. Whaaaat?


Ligger i min nyyyyyaaaaa säng, slut som ar...

img_8671 (MMS)

Ligger i min nyyyyyaaaaa säng, slut som artist. Mikael säger att jag officiellt är världens klumpigaste om jag ramlar ur den för att den är så stor, jag säger - daaaaaah! Jag förtjänar varenda centimeter. Nu ska det handlas.. Funderar på om badkaret skall invigas sen :)


God morgon söndag! Jag och min favoritOlle...

img_3012 (MMS)

God morgon söndag! Jag och min favoritOlle är redan uppe. Vi spelar Wordfued och snackar fotboll :) Myspys!


God moooorgon! Lördag morgon. Blev en mass...

img_4440 (MMS)

God moooorgon! Lördag morgon. Blev en massa mat, vin och efterrätt på Grappa igår med fina kollegor. Mycket trevligt. Åkte sen till lägenheten och spacklade lite :) I dag ska det målas. Nu händer det.. Dagen med stort D är här. Cant wait..


Att organisera en handväska är inte alltid...

img_3244 (MMS)

Att organisera en handväska är inte alltid lätt.. Jag hade gärna haft fler smidiga småväskor i min väska, men neeej Nu har jag lunchrast och sitter ute i solen, lovely. Jag hade gärna slutat nu, men har 3 lektioner kvar innan jag går på helg och lov


Frrrreeeeeedaaaaag! Yeeeey! Fullspäckad he...

img_3718 (MMS)

Frrrreeeeeedaaaaag! Yeeeey! Fullspäckad helg väntar. I kväll blir det Grappa med fantastiska jobbarkompisar. I morgon ska det målas och sedan ska vi vara barnvakt. På söndag går det stora flyttlasset. Jag är ledig måndag och tisdag och de dagarna är i stort sätt också redan planerade. Har läkartid, ska till Ikea och sedan kommer bästa Jullan för att stanna till på fredag :)


Jag saknar min kebab/smörgås jättemycket <3

img_9079 (MMS)

Jag saknar min kebab/smörgås jättemycket <3


Goood morning! Torsdag redan. Den här veck...

img_6447 (MMS)

Goood morning! Torsdag redan. Den här veckan har verkligen gått undan.. I dag är det min favvodag. I dag ska det jobbas, har möte på eftermiddagen och sedan ikväll ska jag på våffelmys med flickorna. Myspys! I morgon är det fredag = sälja tvättmaskinen och sedan till Grappa med några fantastiska kollegor, men först måste det jobbas lite såklart..


28 arbetsdagar kvar till sommarlov :) Shit...

img_6503 (MMS)

28 arbetsdagar kvar till sommarlov :) Shit! Nu går det undan.. Yeeeeey! En sommar utan planer.


Gooood morning sunshine! Onsdag.. Yeeeey! ...

img_1256 (MMS)

Gooood morning sunshine! Onsdag.. Yeeeey! Nu går det undan. Kunde jag sova i natt? Nej! Somnade runt 1.. Inte bra. Jag ligger och tänker på allt mellan himmel och jord. Idag blir det jobb, elevråd och möte på eftermiddagen. Sen är det dags för lite gym.. Längtar! 3 dagar kvar nu..


Gooood morning! Tisdag. Sovmorgon, men jag...

img_0808 (MMS)

Gooood morning! Tisdag. Sovmorgon, men jag ska åka in som vanligt iallafall och göra några muntliga nationella prov tänkte jag. Idag är en lång dag.. Yeeeeey! Not! Är svintrött. Kunde inte somna igår. Ett plus THE SUN IS SHINING!


I brist på annat:  Idag är det… Måndag. Ny...

img_6566 (MMS)

I brist på annat:  Idag är det… Måndag. Ny vecka och snart lördag :)  Idag tycker jag om… Att det gick riktigt bra på gymmet. Kommer ha kraftig träningsvärk.  Idag har jag… Mensvärk! Blääääää!  Idag borde jag… Rätta lite.  Idag tycker jag…  Att världen är lite för grym för allas bästa.  Förra veckan med ett ord: Spåra! Veckans bästa: Flytt! Veckans värsta: Att det inte är vår än..  Dagens värsta känsla… Hmm maten i skolan och det äckliga kinamaten från Nyfors.. Blääää! Skulle ju hellre äta typ.. Fiskbullar? Dagens bästa händelse.. Morgonen med världens bästa kollegor Dagens hiss... Till frugan för att hon alltid finns vid min sida Dagens diss… Går till mig själv för att jag är så sjukt dålig på att höra av mig till mina nära och kära.  Idag är jag nöjd med… mina armar.  Idag är jag missnöjd med… mitt hår Idag saknar jag… min familj Idag avskyr jag… De jag avskyr dagligen?  Idag älskar jag… Att jag om ca 1 månad åker till Gröna Lund :)  Just nu ska jag… Hoppa in i duschen, raka hela kroppen och komma ut som en ny brud i LYXFÖRPACKNING. Vad tycker du?


Shit vilken effektiv morgon. Vi hann skriv...

img_2115 (MMS)

Shit vilken effektiv morgon. Vi hann skriva LPP och en arbetsbeskrivning .. Im in a good mood. Nu har jag kopierat upp allt material för dagen och snart ska jag ha lektion. Vi håller på och skriver noveller.. Kul! Tog frugans bil till jobbet idag då min står parkerad i ingenstans haha! Det var ju ett träningspass att köra den..


Monday morning. Jag vill ha rosa naglar. S...

img_0321 (MMS)

Monday morning. Jag vill ha rosa naglar. Sjukt fina. Vår? Vart tog du vägen? Stämmer prognosen så ska det bli 20 grader i slutet av veckan.. Yeeeeey! Längtar till helgen.. Nu!


God morgon! Vilken kväll igår. Spåra 2.0 m...

img_7714 (MMS)

God morgon! Vilken kväll igår. Spåra 2.0 men kul hade vi.. Idag mår jag dock som jag förtjänar. Inte så bra med andra ord. Nu väntar en vecka med jobb, jobb, jobb och sedan är det dags för den riktiga flytten. På lördag ska det målas och sedan flyttar vi möblerna på söndag. Yeeeeeey!


Idag har jag myst med min lilla prinsessa ...

img_3498 (MMS)

Idag har jag myst med min lilla prinsessa och såklart skrivit några sidor på uppsatsen, det går bra nu. Barn är så kloka, himla fascinerande.. Frågor utan svar. Nu har jag precis tagit en dusch.  Ikväll väntar Tacos, vin.. Sa jag El Classico? Pyss!


Haha! Nu ska jag hem till Jenni en stund o...

img_7819 (MMS)

Haha! Nu ska jag hem till Jenni en stund och plugga lite.. Uppsatsen är på G. Förhoppningsvis kan vi jobba stenhårt med den så att vi kan gå upp med den i juni.. Yeeeey! Har en hemtenta som ska in också.. Och en redovisning. Men det blir ett senare projekt. Jag bara kör. Kööööör bara!


Haha! Min fru är för söt.. 07.40 en lördag...

img_8844 (MMS)

Haha! Min fru är för söt.. 07.40 en lördagsmorgon. Vad kan man göra då förutom att sova? Såg dock nu att hon hade skickat sms igår.. Så lite kan jag väl förstå henne ;) .. Du är fin du Majliiiin.


Nu har jag iallafall skrivit några rader p...

img_2516 (MMS)

Nu har jag iallafall skrivit några rader på uppsatsen. Det känns skönt. Idag går mina tankar ut till min lilla Jullan som har varit med om en begravning. Jag tänker faktiskt ganska ofta på döden. Det är ingenting som skrämmer mig - kanske för att jag tror på Gud och ett liv efter detta. Trots det är det fruktansvärt att förlora nära och kära, att inte längre kunna ha de nära, just nu. Livet är en födelse och en död. Det är livets gång, en början, ett slut. Därför är det viktigt att ta vara på de som betyder mest, hela tiden, varje dag. Vila i frid! <3


Haha!

img_1296 (MMS)

Haha!


Freeeedag! Yaaaay! Idag har jag inga lekti...

img_1947 (MMS)

Freeeedag! Yaaaay! Idag har jag inga lektioner utan ska hänga på munktell hela dagen (förutom ett möte jag har klockan 8). Ikväll ska jag chilla hemma bara, skriva på uppsatsen.. Känns skönt. I morgon får vi se vad som händer.


Älskar den här bilden.

img_1077 (MMS)

Älskar den här bilden.


Har haft en fantastisk dag på jobbet. Jag ...

img_7443 (MMS)

Har haft en fantastisk dag på jobbet. Jag älskar när jag får släppa på kontrollen och eleverna får söka kunskap på sitt eget sätt. Det sätt som passar de bäst. Jag är också otroligt glad för alla fina kollegor jag har. Jag har sagt det förut, men säger det igen - man kan inte jobba på ett bättre ställe än vad jag gör. Jag känner mig dock trött och allmänt hängig idag. Huvudvärken är ett faktum. Jag hoppas kunna lösa det med ett bad. Det bästa (förutom allt annat som är bäst) med lägenheten är att jag har badkar. Yaaaay! Det är ju i badet alla mina lysande idéer uppkommer. "Our strength grows out of our weaknesses"


Torsdag. Seriöst. Vad hände med våren? Det...

img_9616 (MMS)

Torsdag. Seriöst. Vad hände med våren? Det är svinkallt ute. Me doooont likeylike! Saker och ting börjar falla på plats nu. Mitt största problem just nu är en tvättmaskin.. Kom och köööööp? Idag blir det jobb, jobb och gym.


Goooood mooooorning! Onsdag. Jag har längt...

img_7493 (MMS)

Goooood mooooorning! Onsdag. Jag har längtat efter den här dagen. Jobb och gym. Det är sjukt att jag finner det intressant att träna. Jag älskar känslan av träningsvärk. 9 dagar kvar nu :) Yaaaay! Jag vill ju typ börja flytta möbler innan vi målar, men det får jag inte för frugan. Sängen ska jag beställa så att den kommer på måndagen iallafall :) Hemleverans? Ja tack!


Frugan och Jaimish är ute på äventyr så id...

img_7243 (MMS)

Frugan och Jaimish är ute på äventyr så idag efter jobbet åkte jag hit och var alldeles ensam. Gissa vad jag har gjort? Skrubbat köket, badkaret och städat som en galning.. Seriöst! Det är terapi för mig.. Jag längtar tills jag flyttar då jag för städa och pillra med massa småsaker. Nu ska jag ta en dusch och sedan jobba lite innan jag kryper ner i sängen..


Sov morgon är skönt :) Nu ska jag åka i vä...

img_1515 (MMS)

Sov morgon är skönt :) Nu ska jag åka i väg till jobbet. Yeeeey! 10 dagar kvar nu. Cant wait.. Tiden flyger iväg men det får gärna gå ännu snabbare. I helgen ska det skrivas uppsats så det bara ryker om det.   Vore ju toppen om vi kunde gå upp med den redan i juni.


Det finns inga ord i världen som kan beskr...

img_8543 (MMS)

Det finns inga ord i världen som kan beskriva hur mycket jag älskar den här tjejeeeeen! Min syster, min fru! Är så tacksam för allt du gjort för mig. No words can discribe..


Gooood morning! Idag blir en rolig dag :) ...

img_6297 (MMS)

Gooood morning! Idag blir en rolig dag :) Lektion, möte och sedan ska jag till högskolan för uppsatsseminarium och sedan tillbaka till skolan för två möten.. Yeeeeey! Snart är det fredag igen.


Grammatik på hög nivå. Ska ha prov för för...

img_3331 (MMS)

Grammatik på hög nivå. Ska ha prov för första gången med mina 9:or i svenska A om några veckor.. :)


Vilken helg! Jag och frugan har jobbat sön...

img_7233 (MMS)

Vilken helg! Jag och frugan har jobbat sönder oss. Ontikroppen.com.. Tränat, städat och flyttat kartonger, rensat (vi ska stå på loppis 5/5, kom och köööööp). Nu är det måndag, ännu en arbetsvecka. Idag ska det pluggas också på eftermiddagen med gänget.


Nu när det är dags för flytt vill jag ju s...

img_7472 (MMS)

Nu när det är dags för flytt vill jag ju såklart ha nya möbler. Ny säng har jag redan fixat, 1,80-säng helt för mig själv :) yeeeey! I den kommer jag verkligen sova som en prinsessa. Det jag nu är ute efter är ett nytt köksbord.. Jag vill ha ett vitt, ganska stort.. Hmm.. Men vet inte riktigt vad jag är ute efter.. Men ett fint iallafall?


Söndag morgon. Vaknade innan 8.00. Tror ja...

img_4224 (MMS)

Söndag morgon. Vaknade innan 8.00. Tror jag har hamnat tillbaka i mina pensionärsvanor ;) Jag har sååååå ont i kroppen, dör. Idag ska jag fortsätta städa lägenheten.. Vill bara få klart allt NU! Nu är det bara 2 veckor kvar, jag får tillgång till lägenheten redan den 28:onde yeeeeeeey!


Lugn nu tiger! Vaknade i morse, drack kaff...

img_1198 (MMS)

Lugn nu tiger! Vaknade i morse, drack kaffe och käkade ägg. Drog till gymmet, gick ut därifrån skakis och med mer träningsvärk än när jag vaknade, but u know what? I love it. Började städa lägenheten, hade visning på den och drog sedan till nya lägenheten med massa kartonger. What a day och ännu är det långt kvar innan det är klart. Jag hoppas att de som kollade idag får lägenheten för i så fall kan de flytta in 1 maj.. Hoppas! Hoppas! Hoppas! Frugan tycker att jag är ostrukturerad när jag packar, hmm undra varför?


Har sjuk träningsvärk efter gymmet igår ;)...

img_0838 (MMS)

Har sjuk träningsvärk efter gymmet igår ;) I love it.. Sjukt skönt! Nu tar jag med mig frugan och kör igen.. Yaaaaay!


Lördag morgon. Klockan är 8 och vi är reda...

img_5760 (MMS)

Lördag morgon. Klockan är 8 och vi är redan vakna. Idag ska de sista flyttkartongerna packas och sedan ska lägenheten städas. Det kommer en och kollar på lägenheten idag och en i morgon. Jag skulle ju uppskatta om någon kunde flytta in typ I MORGON! Men så kul ska vi nog inte ha..


Friiiiiiday! Vilken vecka, snabbt har det ...

img_5139 (MMS)

Friiiiiiday! Vilken vecka, snabbt har det gått.. Idag ska det jobbas, sen träna och sen reeeelaxen. Myspys!


Words! Toooooorsdag! Yeeeeey! I morgon är ...

img_0860 (MMS)

Words! Toooooorsdag! Yeeeeey! I morgon är det fredag vilket betyder träning och relax. I helgen ska jag börja flytta kartonger och städa lägenheten.. Typ 2 veckor kvar tills jag flyttar nu.. Grymt att det var en kille jag känner som bor i lägenheten nu, allt går så mycket smidigare då..


Ångest! Faaaaan! Måste alla konserter ligg...

img_1999 (MMS)

Ångest! Faaaaan! Måste alla konserter ligga på vardagar. Nu missar jag ju im so special, im so special, im soooo speciaaaal! Jag viiiiiiill!


Fick världens finaste presenter av min fru...

img_7323 (MMS)

Fick världens finaste presenter av min fru idag. Hon är allt bra fin hon. Synd bara att jag började störtböla och spillde ut kaffe över de fina rosa strumporna, men det går säkert bort i tvätten. I morgon är det torsdag, min favoritdag.. Hoppas på lite sol. Fullspäckad dag, ska jobba, ha möte, skriva på kontrakt, åka och kolla på en lägenhet åt frugan och bästa Jaimish och sedan vidare till min lägenhet för lite mätning.. Det blir bra, ja det blir det.. Ett rosa hus med havsutsikt.


Allez hop! Undra vad det betyder haha..

img_9390 (MMS)

Allez hop! Undra vad det betyder haha..


Oj! Redan onsdag. Idag startar jag morgone...

img_9301 (MMS)

Oj! Redan onsdag. Idag startar jag morgonen med att ha franska. Haha.. Spännande. Jag kan ju typ två meningar, men det blir säkert bra.. Tråkigtväder.com.. Vart tog våren vägen?


Back in my classroom. Snacka om att mitt j...

img_6410 (MMS)

Back in my classroom. Snacka om att mitt jobb är min heeling för själen. Mår så bra här. 3 veckor till nästa ledighet och det är massor som ska hinnas med. Grammatik är en del.. Tur att jag älskar grammatik.


Tisdag. Work. Slut som artist. Kunde inte ...

img_3786 (MMS)

Tisdag. Work. Slut som artist. Kunde inte sova i natt, bläääääää! Idag är det iallafall en lång dag på jobbet.. Ska bli skönt att få in lite rutiner igen. Kan behövas.


Back 2 Work 2morrow. Har haft ett fantasti...

img_3016 (MMS)

Back 2 Work 2morrow. Har haft ett fantastiskt lov. Vi har gjort så många roliga saker. I morgon är det dags att jobba igen och jag längtar faktiskt. Jag älskar mitt jobb och hur det stimulerar mig. 9 veckor till sommarlov. KBK! Ska jobba sönder mig de närmaste 3 veckorna, det kommer gå fort. Is i magen Sarah, is i magen!


Sista dagen på påsklovet. En PW senare är ...

img_9184 (MMS)

Sista dagen på påsklovet. En PW senare är det nu dags för lite fotbollsmatch, min favoritOlle ska spela.. Och i de nya skorna kan det ju inte gå bättre än bäst. Back to work i morgon. Yeeeey!


Yaaaay! Det går bra nu! Jag älskar att str...

img_5577 (MMS)

Yaaaay! Det går bra nu! Jag älskar att stressa Micke!


Gooood mooorning! Jag har helt fastnat för...

img_4534 (MMS)

Gooood mooorning! Jag har helt fastnat för instagram. För kul! Nu är inte jag någon klippa på att ta kort men det är ju kul att följa folks vardag genom foton.


Glad Påsk! Idag är det ju påskafton :) Sku...

img_7104 (MMS)

Glad Påsk! Idag är det ju påskafton :) Skulle egentligen ha åkt hem till mamma för lite påsklunch men känner inte riktigt att jag orkar sätta mig i en bil och åka till Örebro. Det får bli en annan gång. Glaaaaa' påsk alla glaaaada!


I natt drömde jag att jag tappade alla min...

img_5828 (MMS)

I natt drömde jag att jag tappade alla mina tänder :( Jag älskar att tyda drömmar.. Det är spännande hur verkligheten kan speglas i sömnen.. Tur att jag iallafall vaknade med tänderna i behåll.


Glad Påsk! Långfredag.. Gymmet nästa. Ska ...

img_3274 (MMS)

Glad Påsk! Långfredag.. Gymmet nästa. Ska bara käka lite frulle och dricka lite kaffe sen är det dags. Sjukt att jag ser fram emot att träna, det är inte riktigt jag. Ikväll blir det utgång med finbesök från Örebro. Ikväll ska det dansas. Yeeeeey!


Nu när vi börjat vakna till liv kommer vi ...

img_5296 (MMS)

Nu när vi börjat vakna till liv kommer vi på saker som hände igår. Tillexempel mötte vi en kille som ansåg sig vara perfekt?!? Njaaaa! Det köpte vi inte. Dock var jag tvungen att fota hans tröja. En brud gav mig en riktig grindin-dans, kul med oblyga tjejer haha. Jag är inte den som är den så jag stod och gned mig mot henne ett tag. En gubbe, 60+ med skinnjacka röjde loss på dansgolvet.


Det blev en utgång med frugan igår. Vi ham...

img_7763 (MMS)

Det blev en utgång med frugan igår. Vi hamnade på Le Grand och agerade Dj's, det är ju kul när man får välja musik själv :) Spåra, det är vi ju riktigt bra på.


Det är 2 år sedan jag satt här med ångest,...

img_1195 (MMS)

Det är 2 år sedan jag satt här med ångest, en jävla examensuppsats, och inget jobb.. Idag njuter jag av att vara här. Det här är kul, inte att ha lektioner för de är rent av värdelösa, men att bara vara.. Chilla. Plugga lite. Yeeeey! Nu väntar gymmet.. Jag vill, vill, vill!


Olle har fått nya fotbollsskor :) Så sjukt...

img_2424 (MMS)

Olle har fått nya fotbollsskor :) Så sjukt snygga! Nu längtar jag bara tills cuperna kommer igång så jag kan agera fotbollsmorsa.. Jag kan inte beskriva med ord hur mycket jag älskar de här små kidsen.. Idag blir det jobb, måste sätta mig och rätta. Sen träning. Det går bra nu.. Står fortfarande i valet och kvalet om jag ska åka till Sthlm till helgen.. Hmm! Jag vill!


Kolla vad jag hittade :) mmmmmums! Bättre ...

img_1703 (MMS)

Kolla vad jag hittade :) mmmmmums! Bättre blir det inte.. Ligger i sängen nu och äter godis. Träningen och att bränna fett går ju bra ;) Eller inte, men vem fan bryr sig? Tjock och glad, det är jag. Mmmmmmys!


Första lektionstillfället på uppsatsen kla...

img_9061 (MMS)

Första lektionstillfället på uppsatsen klart. Nu gymmet. Ska bara köra kondition idag..


Stina har målat mina naglar.. Mycket vacke...

img_5230 (MMS)

Stina har målat mina naglar.. Mycket vackert :)


Idag ska jag och Jenni börja skriva uppsat...

img_2977 (MMS)

Idag ska jag och Jenni börja skriva uppsats. Yeeeey! Kul? Jag vet inte Men tror att min hjärna kan må bra av att stimuleras på ett intellektuellt plan. Just nu känns det som att jag har tagit mig lite vatten över huvudet men det är ju också då jag fungerar som bäst. Under press. Nu kör vi!


28 dagar. Jag måste stå ut.. Vi är snart d...

img_1170 (MMS)

28 dagar. Jag måste stå ut.. Vi är snart där. Time flies.. Jag vill dock bara att det ska vara 1 maj nu! Snart..


God morgon! Första dagen på påsklovet och ...

img_9243 (MMS)

God morgon! Första dagen på påsklovet och jag är redan vaken. Kan ju ha och göra med att jag sov i stort sätt hela dagen igår.. Man skulle kunna säga att jag är slut som artist. Nu väntar iallafall en veckas ledighet. Bättre än så kan det inte bli. I dag ska det tränas.


God morgon! Vaknade för en halvtimme sen.....

img_1037 (MMS)

God morgon! Vaknade för en halvtimme sen.. För skönt. Det var länge sen jag sov såhär länge. Blev en kul fest igår hemma hos lilla Maria och sedan Ritz. Ritz suger men det var kul ändå. Träffade grabbarna från Miami och bestämde att en reunion måste styras upp snart. Veven är ett faktum.


RSS 2.0