Surfade in på frugans blogg och möttes av ...

img_9935 (MMS)

Surfade in på frugans blogg och möttes av det här fina inlägget. Och - jag måste erkänna, jag är imponerad över mig själv också. Jag är svag när livet kräver att jag är det, samtidigt är jag nog starkare än många andra. Hela mitt liv har mina föräldrar lärt mig att jag måste värdesätta min person, ingen annan kommer att göra det åt mig. Därför har jag alltid i tanken vad jag förtjänar.. Jag är ingen person som tar skit, så länge den inte är befogad. Jag har lätt att anpassa mig och är rätt flexibel så länge det handlar om respekt. När någon trampar på mig och min person så är jag inte längre med. Då väljer jag hellre att stå kvar själv. Jag tänker alltid att saker och ting händer av en anledning. Jag vet att Gud finns med mig och ger mig vägledning. Jag värdesätter äkthet och alla som känner mig vet att jag hatar lögner, svek och människor som inte är ärliga. Ibland når jag inte fram - ibland gör jag det. Livet är en berg- och dalbana, så kommer det alltid att vara. Men - allt som inte dödar mig gör mig bara starkare. Med alla mina nära och kära är jag just nu starkare än någonsin.


Har varit ute på den vanliga lördagsturen....

img_6147 (MMS)

Har varit ute på den vanliga lördagsturen. Bra  & Begagnat, alltid lika trevligt att hänga med pensionärerna. Mötte upp mormor och morfar där sedan tog jag och pappa en sväng förbi lager 157. Pappa köpte en snygg skjorta och jag lite nya strumpor. Fanns inget speciellt där just nu faktiskt..


Lördag :) Vaknade upp hemma hos min älskad...

img_6678 (MMS)

Lördag :) Vaknade upp hemma hos min älskade pappa. Zlatan har jag redan läst en gång men kan lätt läsa den igen.. Barca och Zlatan, det är så vi jobbar här. Idag ska jag träffa Jullan, sen hem till mormor och morfar och käka och byta till sommardäck. Ikväll blir det paaaarteeeeey!


Fick den här bilden av Lucy och fattade na...

img_3237 (MMS)

Fick den här bilden av Lucy och fattade nada. Jag tyckte hon var söt, men tydligen är det jag som inspirerat.. Haha! Bästa!


Allting löser sig tillslut. Det gäller bar...

img_4597 (MMS)

Allting löser sig tillslut. Det gäller bara att ha lite is i magen, vilket jag är rätt dålig på. När det gäller förändringar vill jag ha dem nu eller aldrig. Det är lite så jag funkar. Men förändringarna måste kännas bra också, det är viktigt och därför ska man inte flyga in i saker. Igår flög jag inte, jag svävade. Bättre än så här hade det inte kunnat bli. Ett rosa hus med "havsutsikt". Tack!


Fredag. Yaaaay! Ett 10 dagar långt påsklov...

img_1042 (MMS)

Fredag. Yaaaay! Ett 10 dagar långt påsklov väntar efter jobbet idag. Börjar lovet med att åka till Örebro. Ska bli så skönt att komma hem.


Jag unnade mig själv en ny tröja och ett p...

img_1527 (MMS)

Jag unnade mig själv en ny tröja och ett par nya jeans igår. Tröjan är hur fin som helst men lite svårt att få med den på bild :) Ha en fin dag <3


Torsdag. Hittade den här i Aftonbladet ;) ...

img_2780 (MMS)

Torsdag. Hittade den här i Aftonbladet ;) Tror jag på det? Njaaa. Men det känns ändå helt okej. Jag älskar choklad. Lakrits och choklad är det bästa som finns och jag skulle aldrig klara mig utan det. Jag blev ju superglad av Maraboulakrits men det är ju synd att den är limited..


Onsdag. Börjar morgonen med att spela lite...

img_2770 (MMS)

Onsdag. Börjar morgonen med att spela lite rumble.. Helt besatt som alltid när jag börjar spela spel. Grym är jag också ;)


Hahaha.. Bästa. Jag är så glad att jag har...

img_9450 (MMS)

Hahaha.. Bästa. Jag är så glad att jag har så många fina människor runt omkring mig.. Im blessed. Utan er hade jag aldrig fixat det här. Saker och ting löser sig alltid bara jag vill, vågar och tror. Och - det är precis det jag gör.. 3 arbetsdagar kvar till lov.


Tisdag! 4 arbetsdagar kvar till looooov.. ...

img_5728 (MMS)

Tisdag! 4 arbetsdagar kvar till looooov.. Idag är det lön också :) Perfekt.. Igår blev det jobb och träning.. Känns skönt att ha kommit igång med den igen. Idag väntar en lång dag på jobbet och sen förhoppningsvis lite shopping.. Yeeeeey!


Monday morning.. Har sovit ut ordentligt i...

img_6045 (MMS)

Monday morning.. Har sovit ut ordentligt i natt så känner mig riktigt pigg. 5 arbetsdagar till påsklov sen är jag ledig i 10 dagar Skönt? Hell yeah! Men först ska jag jobba stenhårt den här veckan.. I helgen åker jag hem till Örebro. Längtar.


Söndag. Fantastisk kväll igår, god mat och...

img_7092 (MMS)

Söndag. Fantastisk kväll igår, god mat och mycket skratt.. Askersund är ju charmigt på sitt egna lilla sätt. Hahaha.. 5 arbetsdagar kvar till påsklov. Yeeeey!


Nu är vi snart hos Luc.. Bästa Jaime är vå...

img_5573 (MMS)

Nu är vi snart hos Luc.. Bästa Jaime är våran chaufför :) haha.. Vilken fantastisk dag. Är så glad att jag har alla fina människor runt omkring mig.. <3 God bless u all..


Lördag. Solen skiner. Jag vaknade alldeles...

img_5362 (MMS)

Lördag. Solen skiner. Jag vaknade alldeles för tidigt men det var ändå skönt. Nu ska jag åka hem till min favoritfamilj för att sedan åka till Västerås och plugga. Efter det hämtar jag upp Jaime och Malin och åker vidare mot Askersund..


Vilken underbar morgon. Solen skiner. Den ...

img_2502 (MMS)

Vilken underbar morgon. Solen skiner. Den här dagen kan inte bli annat än bra.. I morgon är det plugg i Västerås, sen åker vi mot Lucyluu och Askersund. Tänker tillbaka på sommaren och tiden där. Vi hade hur kul som helst. Nu ska Luc bli stockholmare och jag är lika glad för det. Nu är det jobb som gäller, sen träning och sedan bowling för att fira att bästa Jaime har fått titeln lärare. Yeeeey!


Det är ju aldrig fel när bonuscheckar från...

img_6603 (MMS)

Det är ju aldrig fel när bonuscheckar från H&M trillar ner i brevlådan. När lönen kommer på tisdag ska det shoppas :) Längtar! I dag är det torsdag. Yeeeey! Jag älskar torsdagar. Bästa dagen på hela veckan..


Jahapp! Då var man på gymmet idag då. Jag ...

img_1738 (MMS)

Jahapp! Då var man på gymmet idag då. Jag lär ju inte kunna gå i morgon käkäkä.. Skönt var det iallafall. Torsdag i morgon..


Nopp! Nu får det vara slut på de här tjock...

img_5746 (MMS)

Nopp! Nu får det vara slut på de här tjockisfasonerna. Jag har gått upp 3 kg sen Miami, inte okej.. I somras var min kropp precis så som jag vill ha den och jag kände mig inte alls lika trött som jag är nu.. I eftermiddag hittar ni mig på gymmet. Nu tar vi nya tag. Jag måste tänka på mig själv och min hälsa. När lönen kommer ska jag köpa nya träningskläder så att jag kan gå till gymmet och känna mig snygg. Det är extra kul då :)


God morgon världen. Hoppas att ni har sovi...

img_3573 (MMS)

God morgon världen. Hoppas att ni har sovit gott.. Onsdag.. Hade så ont i ryggen igår att jag höll på att dö, som tur var fick jag först en massage på jobbet av en kollega och sedan av min bästa fru så idag känns det bättre. Det är dock inte helt bra än. Jag längtar till helgen. På lördag ska det pluggas i V-ås och sedan åker jag, Chim, Malin och Jaime till Askersund och lilla Lucyluu.. Det ska bli så kul, cant wait..


Vilket härligt väder att vakna till, not. ...

img_3551 (MMS)

Vilket härligt väder att vakna till, not. När jag vaknade för första gången i natt snöade det så det här är ju iallafall lite bättre. Tisdag.. Lång dag på jobbet..


Måndag morgon. 10 arbetsdagar kvar till på...

img_8168 (MMS)

Måndag morgon. 10 arbetsdagar kvar till påsklov. Det är precis vad jag behöver, 10 dagars ledighet. På lovet börjar jag dock skriva uppsats så vi får se hur mycket tid som behöver läggas på det..


Du och jag under täcket Baby, det har gått...

img_6770 (MMS)

Du och jag under täcket Baby, det har gått flera veckor Baby, sen vi låg där hos dig och du frågade mig ska vi gö' nånting äckligt Baby.. Frugan och jag på G ut..


Action

"Action speaks louder than words"



Länge sen jag bloggade ifrån en dator.
Nu när jag har lite tid över i väntan på frugan kanske det är dags.

Det har varit en tuff tid, mycket på jobbet och mycket tankar som snurrar i huvudet.
Jag är en person som kämpar in i det sista och sällan ger upp.
För mig är livet en tävling. Jag måste vinna över det som står i min väg.
Inte vinna i den bemärkelsen att jag kommer 1:a eller känner mig bäst
- utan i den bemärkelsen att jag alltid gör mitt bästa.
Jag kanske har prestationsångest men det är sådan jag är.
Har jag inte gjort mitt bästa, har jag inte gjort någonting.
Ibland känner jag att jag inte riktigt räcker till.



Ibland känns det som om jag är inne i en ond cirkel.
Jag snurrar runt och kommer aldrig till ett mål.
Samtidigt så känner jag mig lycklig.
Jag känner mig glad och jag känner att jag gör mitt bästa.
Det värsta är när jag känner så för då finns det alltid ett nästa steg.
Nästa nivå som ökar min ångest över att prestera.
Varför har människan så svårt att vara nöjd.
Varför kan jag inte stanna upp och njuta av stunden
- istället för att hela tiden pressa mig framåt.

När jag var hos en spådam för några år sedan sa hon att min själ var öppen.
Den var varm och därför har jag svårt att placera saker i olika fack.
Jag vill se en helhet och den helheten är i stort sätt omöjlig att behandla.
Det är då min förmåga att överanalysera saker träder i kraft.
Den förmågan är inte bra.
- Inte för mig i alla lägen.



Att aldrig vara nöjd är både bra och dåligt.
Att hela tiden söka efter något större, djupare är för mig viktigt.
Det är vad som stimulerar mig.
Utan det hade jag varit nada.
Det dåliga är att jag hela tiden är på "upptäcktsfärd" och hela tiden söker.
- Söker något som jag egentligen inte vet vad det är.



Kiss & Love

S    A    R    A    H

Fredag. Helg ..

img_5034 (MMS)

Fredag. Helg ..


Egentligen skulle jag behöva sätta mig och...

img_4655 (MMS)

Egentligen skulle jag behöva sätta mig och rätta. Men det tänker jag inte göra. Usch! Jag hatar verkligen allt just nu. Och det blev ju inte direkt bättre av att Marabou Lakrits var slut på Ica. Jag älskar min fru, hon får mig på bättre humör och hon förstår mig alltid. Vare sig det handlar om ditten, datten eller att chokladen är slut. Nu ska jag ta en dusch, krypa ner i sängen och göra något jag inte har gjort på väldigt länge.. Skriva dagbok.


Good morning. Redan torsdag, tiden går sna...

img_0919 (MMS)

Good morning. Redan torsdag, tiden går snabbt när man har mycket att göra. Idag spenderar jag dagen på badhuset, sen bland mina rättningshögar.. Kvällen med flickorna igår var fantastisk.. Skratt, snusk och bara massa skitsnack haha.. Sånt som vi tjejer är bäst på..


Att visa armhålan i Tv kan tydligen bli ve...

img_8428 (MMS)

Att visa armhålan i Tv kan tydligen bli veckans snackis. Stackars tjej som måste försvara sig på alla möjliga sätt. Rör det mig i ryggen om hon väljer att odla eller raka? Nej.. Varför bryr människor sig? Det är väl hennes armhåla.. Och så länge inte DU behöver vara där är det väl inget att diskutera?


Onsdag. I går jobbade jag till sent på kvä...

img_7805 (MMS)

Onsdag. I går jobbade jag till sent på kvällen.. Men gick och la mig rätt tidigt så känner mig ändå utvilad. Idag blir det jobb och sedan blir det mys med flickorna på Grappa. Gissa om jag behöver det? Mer än någonsin.. Yeeeey!


De här fina tulpanerna står sig fina i kök...

img_2486 (MMS)

De här fina tulpanerna står sig fina i köksfönstret så här när våren smyger sig på. De fick vi av frugan och Flinta i lördags. Jag älskar blommor även om jag ibland har lite svårt att sköta dem.. Har iallafall två blommor i vardagsrummet och en jättefin lila orkidé i sovrummet.. Jag skulle vilja ha vita orkidéer i köket, 3 stycken med nivå-krukor. Snyggt.


Tisdag. Igår satt vi och pluggade och gjor...

img_0258 (MMS)

Tisdag. Igår satt vi och pluggade och gjorde läxan. Mycket spännande. Jag älskar grammatik :) Sjukt kul. Snart har vi våra 7,5 poäng.. Och på påsklovet börjar vi skriva uppsatsen. Sen har jag bara 7,5 poäng kvar för att bli behörig för gymnasiet. Nu har jag ju inga planer på att byta jobb men det kan vara bra att ha iallafall..


Vilket underbart sovrum. Jag saknar att bl...

img_3896 (MMS)

Vilket underbart sovrum. Jag saknar att blogga från datorn, mina blogginlägg från telefonen blir så ytliga och meningslösa. Det är inte sån jag är. Jag är en djup och reflekterande person, ständigt analyserande.. Nu är det dags att krypa ner i sängen. God natt världen.


Dagens outfit.. Haha! Känns skönt att kunn...

img_5822 (MMS)

Dagens outfit.. Haha! Känns skönt att kunna slänga på sig lite ljusare kläder nu när våren är på G.. :)


Monday morning.. Helgen har varit awsome.....

img_6031 (MMS)

Monday morning.. Helgen har varit awsome.. I lördags firade vi F's mormor och sedan invigde vi grillen med frugan, Jaimish och Familjen Österhall.. Igår blev det en promenad i solen, vinden tömdes i gamla lägenheten, lite jobb och sedan en god middag (som jag lagade haha) med Baby efter att hans träning. Jag längtar redan till nästa helg. Första helgen på länge som jag inte har någonting planerat. Precis vad jag behöver.. Kunna göra precis vad jag vill.. Jag är sjukt sugen på att tatuera mig.. Jag vill ha en text som på bilden.. Måste bara fundera ut vad det ska stå.


Min magkatarr lever sitt eget liv just nu....

img_4163 (MMS)

Min magkatarr lever sitt eget liv just nu.. Jag känner hur det fräter i magen och jag mår illa till 1000. Jag hatar den här känslan, den är inte rolig..


Igår fick jag hem mina skal som jag bestäl...

img_0105 (MMS)

Igår fick jag hem mina skal som jag beställt. Det här är superläckert, ett hade jag beställt till trean så det får jag slänga. Det tredje var helt okej.. Men inget speciellt. Nopp! Det här kommer få pryda min iPhone.. :)


Bästa appen.. Haha.. Igår shoppade vi typ ...

img_7092 (MMS)

Bästa appen.. Haha.. Igår shoppade vi typ gratis :) köpte 16 galgar för 30 kronor.. Idag är det fredag.. Yeeeey! I morgon ska vi inviga grillen här hemma i trevligt sällskap..


Det här ser ju inte illa ut :) 11-13 grade...

img_6135 (MMS)

Det här ser ju inte illa ut :) 11-13 grader nästa vecka.. Vem tackar nej till det? Yeeeey! Våren är på G..


Onsdag. Igår jobbade jag jättesent.. Idag ...

img_2842 (MMS)

Onsdag. Igår jobbade jag jättesent.. Idag blir en lagom dag. Har lektioner fram till kvart i 3 och sedan ska jag träffa bästis Chim för en fika.. Längtar till helgen, känns inte som jag och F har haft en heldag tillsammans på jättelänge.. Och det har vi ju inte heller iofs..


Beställde skal till min iPhone för någon v...

img_0784 (MMS)

Beställde skal till min iPhone för någon vecka sedan.. Seg leverans,  men nu verkar det äntligen som att de är på väg.. Tisdag. Jag kunde inte sova i natt så jag la mig i soffan och kollade på tv, sen vaknade jag där i morse. Tur att soffan är skön att sova på iallafall.. Jobba sig hela dagen, har en låååång dag framför mig.


Måndag morgon. Jag är typ sämst på blommor...

img_6910 (MMS)

Måndag morgon. Jag är typ sämst på blommor men de här har jag lyckats med.. Det har till och med börjat växa nya.. Yeeeeey! Idag är det jobb som gäller för hela slanten.. 20 arbetsdagar kvar till påsklov.


Söndag.. Skulle precis dricka mitt morgonk...

img_0122 (MMS)

Söndag.. Skulle precis dricka mitt morgonkaffe och så är mjölken slut. Jag hatar när mjölken är slut, det är typ det värsta som kan hända på morgonen.. Men nu tog jag matlagningsgrädde iallafall. Äckligt men det är kaffe iallafall. Just nu känner jag mig som en tickande bomb.. Jag är sån nuförtiden när jag ska få/har mens.. Fattar inte vad som händer.. Det har aldrig varit så förut..


Dags att plugga lite på MDH..

img_4976 (MMS)

Dags att plugga lite på MDH..


God morgon fredag. En veckas jobb har reda...

img_5891 (MMS)

God morgon fredag. En veckas jobb har redan gått. 20 arbetsdagar kvar till påsklov haha :) Nu går vi mot ljusare tider vilket är lovely.. Jag längtar tills jag får slänga på mig en jeansjacka och ett par schysta converse.. I morgon är det plugg i Västerås som gäller..


RSS 2.0