Har haft en mysig kväll med frugan. Jag åt...

img_8306 (MMS)

Har haft en mysig kväll med frugan. Jag åt tills jag sprack till Danzels senaste rulle unstopable.. Bra rulle.. Hjärtat slog 300 varv i minuten. I morgon är det fredag.. Lovely! Det blir en lugn helg hemma i Etuna.. Om jag har längtat?


Torsdag! Idag blir det jobb för hela slant...

img_6401 (MMS)

Torsdag! Idag blir det jobb för hela slanten.. Sen mys med frugan. Trevligt! Imorgon är det fredag då ska det jobbas några timmar sen ska vi planera sommaren.. Förhoppningsvis blir en resa bokad då, men man ska inte ropa hej innan man har hoppat över bäcken.. Eller hur var det?


Vilket väder! Har tvättat 2 tvättar idag o...

img_5917 (MMS)

Vilket väder! Har tvättat 2 tvättar idag och nu ger jag upp och ger mig ut i solen istället på en promenix :) hallelulja! Tvätten får hänga tills jag kommer hem.. I like.. Här jobbar vi hårt.. ;)


Någon som vill ha en snygg onepiece? Eller...

img_5940 (MMS)

Någon som vill ha en snygg onepiece? Eller är du kanske avundsjuk på Rodney i Big Brother.. Jag har lösningen hahaha..


I natt drömde jag att jag tävlade i hoppni...

img_1284 (MMS)

I natt drömde jag att jag tävlade i hoppning på min Black Beauty. Gud vad jag saknar ridningen. Det var flera år sedan jag satt på en häst. Dags att styra upp det snart kanske? Idag blir det jobb, sen MÅSTE jag tvätta.. Har inte tvättat på flera veckor känns det som. Hela badrummet är fullt med kläder från golv till tak. Trots det, är mina garderober proppfulla. Är trött idag, somnade sent. Snart är det helg. Då ska jag sova ut, vakna upp i min egen säng. Det kallar jag lyx! 12 jobbdagar kvar till lovet. Ja, jag tackar ja!


Ligger just nu i soffan och drömmer om en ...

img_7888 (MMS)

Ligger just nu i soffan och drömmer om en tatuering gjord av Miami Ink. Jag har 3 tatueringar på lager som ska få pryda min kropp innan jag är klar med det projektet.. När jag senare i livet kanske får små kids kommer självklart deras pussmunnar att åka på min familjetatuering också..


Jävlar vilken tur att jag har garanti på b...

Jävlar vilken tur att jag har garanti på bilen, hade jag inte haft det hade kalaset kostat mig 8000 spänn.. Det är ju försjutton en hel resa ;) Thank u lord! Nu är det dags att undervisa.. Först ut " Flickan som inte ville kyssas"..


Vaaaa? 13 grader på söndag? Är det sant? W...

img_4947 (MMS)

Vaaaa? 13 grader på söndag? Är det sant? Wohoooooooooo! Då ska jag lägga mig i parken och sola ;) eller inte, men nästan iallafall hihihi..


God morgon.. Man kan ju undra vad jag gör ...

img_3546 (MMS)

God morgon.. Man kan ju undra vad jag gör vaken nu? Jag tycker synd om alla som behöver gå upp innan kl 06.00.. Det brukar inte hända mig. Klockan 7 ska jag lämna in min bil (förhoppningsvis sista gången nu)..  Jag har inte riktigt tid med det här. Tacka Gud för att jag får en lånebil, det hade inte varit kul att gå från Toyota till jobbet idag. Nej! Ha en bra dag! Kiss & love!


Klockan är över halv 8 och jag kom precis ...

img_9028 (MMS)

Klockan är över halv 8 och jag kom precis hem från jobbet.. Tung dag, men väldigt lärorik.. Det känns sådär att ha pluggat i 4,5 år och 1 år efter man tagit examen håller ett nytt skolsystem på att etableras.. Men, men.. Jag är ung och inte rädd för förändringar. Jag får se det från den ljusa sidan.. Nopp, nu kallar duschen.. Pöss!


God morgon sunshine. Då var det måndag ige...

img_8143 (MMS)

God morgon sunshine. Då var det måndag igen. Måndag-fredag-söndag. Det är dagarna i min kalender som räknas just nu.. 1 April snart, det går undan nu ska ni veta.. Idag blir det en lång dag på jobbet.. Nice! Ha en bra dag! Tack och hej!


Hur snygga? Dööööörph! Jag vill shoppa men...

img_4875 (MMS)

Hur snygga? Dööööörph! Jag vill shoppa men jag ska, ska, ska, ska INTE!


Nu är jag hemma efter en helgalen lördag i...

img_9505 (MMS)

Nu är jag hemma efter en helgalen lördag i Örebro.. Hann åka förbi Sandra en snabbis idag och pussas med sötnosen Isabell :) Hur fin är inte den lilla snuttan! Nu måste jag fixa och trixa lite här hemma ..


Personalfesten igår var toppen :) tyvärr r...

img_8016 (MMS)

Personalfesten igår var toppen :) tyvärr råkade jag vinna min gren vilket resulterade i att mitt arbetslag har nästa fest..  Ska snart börja röra mig mot Örebro. Först blir det till att fira brorsan.. Sen vidare mot Agge och Maria.. Natten avslutas hos den här söta damen. Vi ska skeda hela natten.. Mmmmysigt! Hahaha.. Nu - kaffe. Sedan - packa.. Pöss!


Nu är jag redo för personalfest :) Ska hem...

img_9060 (MMS)

Nu är jag redo för personalfest :) Ska hem till en jobbarkompis innan vi drar iväg och käkar lite Italiensk mat.. Gott gott.. Blir dock lugnt ikväll eftersom jag åker hem till Örebro i morgon på morgonen..


Visste ni förresten att det heter "det nya...

Visste ni förresten att det heter "det nya bebben" på korrekt svenska? Hatar när iphone gör sina taiconändringar!


Kärlekssagan är slut :( Lejonkungen är död...

img_9961 (MMS)

Kärlekssagan är slut :( Lejonkungen är död.. Vila i frid! Idag är det fredag. Blir några timmars jobb, sen upp på stan och fixa lite presenter till imorgon. Ska försöka tvätta min bil också om jag hinner. Personalfest ikväll och sedan åker jag till Örebro imorgon för att fira bror, Agge ock Maria. På söndag blir det mys med Sandra och det nyfödda bebben :) måste köpa något rosa fint till den lilla prinsessan.. Solen skiner och himlen är blå! Lovely!


Double Double! Simååååuna! I miss u..

img_1506 (MMS)

Double Double! Simååååuna! I miss u..


I natt drömde jag att min iphone blev stul...

img_2068 (MMS)

I natt drömde jag att min iphone blev stulen :( vaknade upp i panik. Min lur hjälper mig med allt. Skulle inte kunna leva utan den.. Tur att den låg där bredvid mig när jag vaknat till liv :) torsdag idag. I morgon är det fredag vilket betyder trevligheter med jobbet. Ska tvätta min bil också hahaha spännande. Pöss


Onsdag! Jag gillar onsdagar. Min dag är de...

img_3189 (MMS)

Onsdag! Jag gillar onsdagar. Min dag är delad på jobbet.. Förmiddag svenska A och eftermiddag med klassen. Kan det bli bättre? Igår hann jag städa innan jag drog upp på stan och mötte bästis för en fika med glass och te. Lovely! Idag går mina tankar ut lite extra till min kära far. Tänker på honom varje dag iofs, men lite extra idag.. Me wish u good luck. En finare pappa kan man inte önska sig.. <3 time to wörk! Puss


Am I not a man and a brother..

img_1827 (MMS)

Am I not a man and a brother..


Den här godingen låg i mitt paket från pos...

img_8477 (MMS)

Den här godingen låg i mitt paket från posten tillsammans med 3 andra läckerbitar..


Nu ska jag åka iväg och hämta ett paket på...

img_0927 (MMS)

Nu ska jag åka iväg och hämta ett paket på posten. Undra vad det kan vara ;) Sen blir det till och sätta sig och rätta prov. Kuuuuuuul!


Nu är nya bikinin på.. Inte för att jag sk...

img_9142 (MMS)

Nu är nya bikinin på.. Inte för att jag ska gå ner på stranden, utan för att jag ska agera badvakt på badhuset i dag till ca 200 kids. Lovely! Kunde inte sova i natt så roade mig med att deklarera :) glädjebesked.. Trodde jag skulle bli skyldig skatteverket några tusen, men tydligen ska jag få tillbaka riktigt mycket pengar. Wohoooo! Då är det kanske inte hela världen om jag inte jobbar i sommar.. Har ju lön hela sommaren, men det är ju alltid bra med lite klirr i kassan.. Idag mår jag bättre. Har underbara vänner som peppar mig! Love you all..


Nu ska jag krypa ner i sängen och läsa en ...

img_6314 (MMS)

Nu ska jag krypa ner i sängen och läsa en bok om slaveriets historia.


Usch! Idag är det ingen bra dag. Jag känne...

img_5708 (MMS)

Usch! Idag är det ingen bra dag. Jag känner mig ledsen och nedstämd. Jag hatar sånna här dagar, men ibland måste dessa känslor få komma fram också. Man kan inte vara glad och lycklig varje dag. Det vore som att spela ett falskt spel med mig själv och falska människor är det värsta jag vet. Jag är expert på att se saker från den ljusa sidan och jag hittar nästan alltid perspektiv som gör att jag kan förstå olika situationer. Men ibland kommer mina känslor fram där jag känner mig misslyckad. Mina misslyckanden bygger ofta på att jag känner att jag inte riktigt räcker till. Jag känner mig otillräcklig. När de här känslorna smyger sig på väljer jag ofta att hantera de genom att städa, men det tänker jag inte göra idag. Jag brukar även tröstshoppa (och jag blir faktiskt gladare för stunden), men det tänker jag inte heller göra idag. Idag tänker jag bara vara ledsen, jag tänker tillåta mig själv att vara det.


Måndag morgon.. Uppe med tuppen. Den här h...

Måndag morgon.. Uppe med tuppen. Den här helgen gick alldeles för snabbt, men så är det tydligen när man har kul. Nu är det jobb som gäller. På fredag är det mat och mys med arbetskamraterna och på lördag sticker jag till Örebro för att fira Maria och Agge som fyller år. På söndag fyller brorsan. Det blir en kalashelg med andra ord. Jag vet att jag älskar att ha saker planerade.. Men nu längtar jag till en helg då jag bara får vara hemma och göra ingenting, bara för att jag har massor planerat ;) hahaha.. Jag är ruuuuuligt! Me wish u a good day!


God natt :)

img_3776 (MMS)

God natt :)


Sitter på tåget nu.. Snart back in Etuna. ...

img_1766 (MMS)

Sitter på tåget nu.. Snart back in Etuna. Har haft en grym helg! Tack för det :) puss..


Oj! Vi hamnade visst på en utav Sveriges s...

img_3362 (MMS)

Oj! Vi hamnade visst på en utav Sveriges största bloggar idag. Vad hände? Hahahhaha .. Bilden kommer från ingen mindre än gaybloggen.com


We're going out tonight :) visst är vi fina?

img_2170 (MMS)

We're going out tonight :) visst är vi fina?


Morsningkorsning! En dag på stan.. En fund...

img_5268 (MMS)

Morsningkorsning! En dag på stan.. En fundering. Varför kan inte alla svennar vara lite mer som engelskmän? Livet skulle vara så mycket roligare då :)


Skitdag! Började dagen med att ramla och s...

img_3084 (MMS)

Skitdag! Började dagen med att ramla och slå ihjäl mig! Tack! Nu drar jag till Stockholm.. Halleluja.. Ska bli skönt att komma iväg en sväng. Puss


I am confident and love anything thats gen...

img_8794 (MMS)

I am confident and love anything thats genuin. My purse, heels and pearls always keep me company. I am looking for some handsome company, perhaps in a suit. Someone who whisks me off to Paris for romantic weekends.


God morgon fredag! Vad hände med vädret? M...

img_5679 (MMS)

God morgon fredag! Vad hände med vädret? Massa snö? Inte kul. Men men, idag är det jobb några timmar, sen åker jag till Stockholm wohoooo vad kul :) Ha en fin helg everybody! Pöss


I am proper and live by the motto "LESS IS...

img_9337 (MMS)

I am proper and live by the motto "LESS IS MORE". I love the pureness and simplicity in things. A black dress and red lips are all I need, besides somebody special in my life who enjoys candlelight dinners..


7-8 plusgrader nästa vecka :) wohoooo! Hop...

img_9748 (MMS)

7-8 plusgrader nästa vecka :) wohoooo! Hoppas att det stämmer :) nu börjar tiden gå mot våren.. Ska vi säga 3-4 veckor och sen är vi där? Deal? Bra.. Vi ses våren. Solen skiner idag! Lovely!


Enligt Uefa's regler får man inte visa klä...

img_8626 (MMS)

Enligt Uefa's regler får man inte visa kläder med känsligt budskap innan en match.. Och inga undantag gjordes för Lyon och Real.. Men efter mötet hyllades Abidal.. Kämpa! Fint budskap.. Det är underbart att se att människor bryr sig om varandra. Be strong Abidal.. Vamos Barcelona!


Många undrar hela tiden hur man kan välja ...

img_3095 (MMS)

Många undrar hela tiden hur man kan välja att bli lärare i dagens samhälle. Jag förstår det. Många klagar säkert över sitt jobb som lärare. Det gör även jag ibland. Det kan vara tufft. Men det är också det som är utmaningen i arbetet. Den här bilden säger rätt mycket. Det är relationerna med eleverna som får mig att längta till jobbet varje dag.. Så även idag :)


Mmmmmumsfillibabba!

img_0826 (MMS)

Mmmmmumsfillibabba!


Hahahaha! Hej mitt namn är Fred Flinta! Va...

img_6109 (MMS)

Hahahaha! Hej mitt namn är Fred Flinta! Var bara tvungen.. Förlåt Jaimish!


Glöm inte Earth Hour 26 Mars klockan 20.30...

img_0840 (MMS)

Glöm inte Earth Hour 26 Mars klockan 20.30.. Då är jag på födelsedagsfest och jag ska driva igenom att vi ska festa i mörkret yeeeehy! Hahaha bästa! Det finns ju stearinljus right?


Idag ska jag leka med min lilla kurdi Purr...

img_7507 (MMS)

Idag ska jag leka med min lilla kurdi Purre :) Trevligt! Vi ska ha pyjamasparty hemma hos mig och mysa.. Dööööörph! På fredag ska jag till Stockholm. Eftersom att jag åker själv tar jag tåget hahaha.. Asså seriöst! Varför är jag så jävla mesig? Dags för mig att gå en kurs i "tuff-brud-i-lyxförpackning".. Hihihi! Pöss på er!


Har hittat en ny app där man kan göra söta...

img_5440 (MMS)

Har hittat en ny app där man kan göra söta bakgrunder till min iphone :) den här bilden pryder min lur just nu! Jobb, jobb, jobb.. Det blir en sen dag idag, vi har möte på eftermiddagen. Helgen är redan planerad, så har något kul att se fram emot.. Jag är inne i en period just nu när allt känns så roligt och lättsamt. Love it. Älskar mina fina vänner mest utav allt. Tack för att ni finns!


It ain't gon last forever I'm telling you ...

It ain't gon last forever I'm telling you cuz I done been there. Heart turn to anger. Friends turn to strangers. But right now I don't care And you'll get there. You didn't keep (so unfortunate!) Your promise.


Oj! Blev visst inget debattinlägg i blogge...

img_4418 (MMS)

Oj! Blev visst inget debattinlägg i bloggen ikväll.. Det hände roligare saker :) me wish u a good good night night..


Kom precis hem från jobbet. Nu är det dags...

img_5031 (MMS)

Kom precis hem från jobbet. Nu är det dags att städa och tvätta.. Ska öppna min dammiga dator senare ikväll och göra ett blogginlägg på riktigt om något jag har gått och funderat över länge nu. Återkommer så fort jag har tid Jaaa! Har haft en fantastisk dag by the way.. Pöss


Vad hände med vädret? Kan det inte bli vår...

img_0253 (MMS)

Vad hände med vädret? Kan det inte bli vår nu.. Man mår så mycket bättre när solen tittar fram och ger en energi.. Jag vill sätta på mig en söt klänning, sandaler och min jeansjacka och bara strosa runt i stan efter jobbet. Uteserveringar, glass, en kaffe i solen.. Häng i parken. Jag vill kunna sitta ute och rätta mina uppgifter.. What about that väderguden? Kom igen nu.. Chippchopp!


06.16 gooood morning. Det var inte helt lä...

img_6299 (MMS)

06.16 gooood morning. Det var inte helt lätt att komma upp ur sängen idag. Måndagsmornar är alltid värst.. Idag blir det jobb all day sen hem och tvätta lite. Jag älskar att tvätta btw, det luktar såååå gott :)


Min söndag har spenderats på så sätt som s...

img_2040 (MMS)

Min söndag har spenderats på så sätt som söndagar ska spenderas. Har haft en underbar dag.. I morgon är det åter dags att gå tillbaka till skolan, inte för att plugga, utan för att jobba. Jag ser fram emot veckan och hoppas att den blir lika bra som förra.. Nu får ni sova så gott för det ska jag göra.. Pöss och kyss!


Dagens lunch.. Nyttigt AB.. Tjockis AB.. M...

img_8548 (MMS)

Dagens lunch.. Nyttigt AB.. Tjockis AB.. Men gott är det hihihi..


Finns det något äckligare än tårta? Eller ...

img_1364 (MMS)

Finns det något äckligare än tårta? Eller jo det finns det, lamm typ. Den här tårtan var dock riktigt fin.. Jag fick sjukt ont i hjärtat när den skars upp till alla gäster. Hur kan man sätta en kniv i Barca? Skulle jag aldrig gå med på. Så om någon kommer med en Barcatårta till mig någon gång så räkna inte med att få äta av den. Tack på förhand.


Ibland när man träffar människor bygger ma...

img_1838 (MMS)

Ibland när man träffar människor bygger man upp drömmar om framtiden. Man kan alltid hoppas och vänta på olika tillfällen då saker och ting blir mer rätt. Jag är inte en sådan person. Jag tror inte på tillfälligheter, jag tror på handlanden. Vågar vi inte handla händer inget och dagarna vi lever går förlorade.. Jag är inte en person som väntar, jag lever bara mitt liv en gång. Vi ska alla dö - men det betyder inte att jag går och väntar på döden. Jag är inte den som håller inne på vad jag tycker och tänker för att det kommer komma ett bättre tillfälle då jag kan uttrycka mig. Jag är en människa som tänker allt - eller inget. Nu eller aldrig. Ibland vill vi människor olika och vi ser livet ur olika perspektiv och det tycker jag är fint. Vi värdesätter och prioriterar det vi tycker har betydelse och är viktigt. Ibland är människors olikheter bra, ibland inte. Det är sånt man får leva med. Ett steg - ett nytt kapitel.. Det betyder inte att kapitlet innan inte har påverkat eller betytt något. Det betyder bara att jag är redo att påbörja mitt nästa. Allt som varit står skrivet. Allt som kommer, kommer också stå skrivet. Life is to short to wake up in the morning with regrets.


Good morning! Hade en sjukt rolig kväll ig...

img_8928 (MMS)

Good morning! Hade en sjukt rolig kväll igår.. Tack för det :) I dag mår jag dock som jag förtjänar.. Tur att det är söndag.. Nu är det dags att ta en dusch och vakna till liv igen Ja tack!


Vid våran stuga i Norrland har vi en bastu...

img_7701 (MMS)

Vid våran stuga i Norrland har vi en bastu precis vid vattnet. När jag var där för 5 år sedan med mitt ex och resten av släkten skulle jag ta ett dopp för att sedan gå in och värma mig.. När jag kom tillbaka till bastun hade dock Mr. A låst från insidan så att jag inte kom in.. Jag blev då tokig när han retades med mig och för att ge igen låste jag från utsidan och gick iväg hahahaha.. Min släkt driver alltid om den här incidenten " Sarah, dig ska man inte bråka med. Du har skinn på näsan och har man otur kanske man blir inlåst i en bastu i 100 grader" hahahhaha. Yeah! What goes around comes around.. Det kanske inte låter så kul, men jag skrattar så jag kissar på mig! Puss


Det blev ingen solning idag. Precis när ja...

img_0268 (MMS)

Det blev ingen solning idag. Precis när jag började planera att gå iväg ringde min morbror och bad mig komma till Vilsta för att hejja på min kusin som skulle spela sm i dart.. Så åkte dit. Min kusin bor i Norrland så det är inte så ofta vi ses. Insåg idag att det var 5 år sedan jag var i stugan där uppe och slogs med myggen. I sommar ska jag fan dit.. Jeeehoooo!


God morgon! Vaknade upp med solen rakt i f...

img_3869 (MMS)

God morgon! Vaknade upp med solen rakt i facet.. Hur underbart? Hade en superduperkväll med min kurd igår.. Vi skrattade åt en pinsam situation och kollade på film hahaha.. Jag som typ aldrig blir nervös blev sjukt nervös igår. Jag skakade, kunde inte prata - och det jag sa blev helt fel hahaha.. Nu ska vi gå och sola.. Kyss


Mina tankar idag går ut till de drabbade i...

img_6116 (MMS)

Mina tankar idag går ut till de drabbade i Japan.. Till människorna i Libyen och till den bebis som idag hittades död på en perrong i Stockholm. God bless.. Life is not fair.


Ibland ( läs rätt ofta ) kommer min barnsl...

img_3760 (MMS)

Ibland ( läs rätt ofta ) kommer min barnsliga sida fram och då kan det verkligen gå över styr. Just nu sitter jag och leker med bajscream eller ja, nöt-cream.. Världens godaste (efter lakrits) och skrattar så jag håller på att kissa på mig hihihihi


Sommar, sommar och sol.. Laaaa lalaaa la l...

img_1377 (MMS)

Sommar, sommar och sol.. Laaaa lalaaa la la laaaa! Fredag idag :) wohoooooooooo! Det ska firas med en trip till Miami efter jobbet.. Måste ju lööööking good som Lilla Al Fadji brukar säga. Sen blir det filmkväll med min finaste.. Mysigt. Kyss <3


Precis när jag hade postat förra inlägget ...

Precis när jag hade postat förra inlägget ringde Robert och bjöd över mig på middag :) Lovely! Jag suger på att laga mat och därför älskar jag när jag blir bjuden. Imorgon är det fredag.. Freeze the moment.


Jag saknar mina fantastiska småkids! Dags ...

img_3871 (MMS)

Jag saknar mina fantastiska småkids! Dags att styra upp en träff. Har haft en underbar dag i skolan.. Eleverna fick mig nästan att börja gråta för att de är så duktiga. Tårar samlades i mina ögon.. Nopp nu ska jag plocka in tvätten i garderoben från igår, eftersom att jag inte hann det då. Jag hatar att jag har så få garderober blääääää! Jag vill ha en hel skjutgarderob + en Walk in closet .. Tack på förhand!


Det jobbiga med att göra fransk manikyr på...

img_7286 (MMS)

Det jobbiga med att göra fransk manikyr på sina riktiga naglar är att de måste göras om 1 gång i veckan. Har länge funderat på att göra fake, men mina naglar har sjukt bra kvalitet och om jag börjar pilla med massa olika ämnen kommer de säkert att förstöras. Valet och kvalet - fixa naglarna en gång i veckan vs förstöra  mina riktiga naglar för fake som håller ca 1 månad.. What to do ?


My God! Det är bara 13 veckor kvar till so...

My God! Det är bara 13 veckor kvar till sommarlovet! Time flies.. Helt sjukt..


Good morning sötnosar! Hoppas att ni har s...

img_1563 (MMS)

Good morning sötnosar! Hoppas att ni har sovit gott :).. Jag är sjukt sugen på att flytta till en större lägenhet, funderar på om jag ska börja kolla  runt nu, eller om jag ska vänta till efter sommaren.. Jag vill ha badkar och balkong.. Cant live without! Idag ska jag lämna in min bil igen. Vad hände? Orkar inte hålla på. Ett tips.. Gör allt ni måste göra på en gång.. Time to hit the wööööörk!


Självklart glömde jag det viktigaste av al...

img_8232 (MMS)

Självklart glömde jag det viktigaste av allt på min "har gjort - lista".. Joe! Minns den dagen som om det var igår.. Men det var 2007! Bästa dagen i mitt liv och så kommer det att förbli..


Några saker jag vill göra innan jag dör (u...

img_1759 (MMS)

Några saker jag vill göra innan jag dör (utan att tänka på ordningen) : 1. Bada med delfiner. 2. Ta dykcertifikat. 3. Vara deltagare på en stor UNICEF-gala. 4. Gå på en Barca-match. 5. Resa runt i Afrika. 6. Arbeta på en skola utomlands. 7. Åka till Kap Verde.. Finns mer, men vi börjar där :) Saker som jag velat göra och har gjort: 1. Besökt Camp Nou i Barca. 2. Varit i London. 3. Gjort uppdrag för UNICEF. 4. Varit världsförälder. 5. Sett pyramiderna i Egypten. 6. Varit på ett stort bröllop. 7. Dansat på en strand under stjärnklar himmel. 8. Snorklat. 9. Älskat...


Biljetterna till Trey Songz är bokade.. Ha...

img_6252 (MMS)

Biljetterna till Trey Songz är bokade.. Han har fina tatueringar by the way. Det tänker jag på eftersom att jag är torsk på tatuerade män.. Sjukt läckert.. Hihihi.. Nu ska jag springa ner i tvätten och hämta den, sen blir det en dusch ( med allt vad det innebär ).. Mystime! Pöss!


Music is like love to my soul when my mind...

img_7584 (MMS)

Music is like love to my soul when my mind cant speak good enough. My feelings are still here, but i cant handle the fact that the way i feel cant be showed..


Gissa världens bästa stad inklusive världe...

img_8032 (MMS)

Gissa världens bästa stad inklusive världens bästa fotbollslag ;)


Ibland är det underbart hur fin man kan bl...

img_5894 (MMS)

Ibland är det underbart hur fin man kan bli på kort ;) Lovely! Onsdag idag. Veckan har gått i racerfart.. Snart är det helg, då ska det mysas. Ska vara kvar i Etuna, snuskigt skönt.. Jag vill bara vara.. Puss


Idag blev vi bjudna på semlor på jobbet. D...

img_0700 (MMS)

Idag blev vi bjudna på semlor på jobbet. Det blev årets första - och sista. Förstår inte riktigt varför jag ska trycka i mig något så äckligt när jag vet att jag inte tycker om den. Men men, ner i magen åkte den och sedan mådde jag illa i några timmar ;) Sista var det ja, aldrig mer. Eller njaaa man ska inte säga aldrig, men jag hoppas att jag kommer ihåg hur jag kände mig efter att ha smällt i mig den..


Åh Nej! Jag vill inte att den här morgonen...

img_5288 (MMS)

Åh Nej! Jag vill inte att den här morgonen ska flyga iväg. Tiden går för fort.. Varför? Tiden.. Kan du stanna upp idag och ta ett extravarv på klockan för varje timme som går?


God morgon världen. Hoppas att ni har sovi...

img_0492 (MMS)

God morgon världen. Hoppas att ni har sovit gott :) Det har jag hihi.. Dagen igår spenderades på jobbet, efter det mötte jag upp frugan för lite shopping på stan. Sen kom bästis och vi gick och fikade på ett jättemysigt café. Chim - time to act c( : Vi har stora planer på gång.. Wohoooooooooo! Jag är så sjukt sugen på att åka karuseller. Hade jag bott i Gbg så hade jag hängt på Liseberg varje dag som ett litet barn. Sjukt kul! Idag är det jobb som gäller.. Kul <3


Tänd ett ljus och låt det brinna - låt ald...

img_1212 (MMS)

Tänd ett ljus och låt det brinna - låt aldrig hoppet försvinna - tänd ett ljus för allt du tror på - för den här planeten vi bor på - tänd ett ljus för jordens barn. Finns det någon mer genuin kärlek än den kärlek som kommer från ett barn? Finns inget som gör mig gladare än de små liven. Så mycket förhoppningar och så många förväntningar. Så mycket kärlek och så mycket vilja. Levnadsglada och spända på att få ett möte med livet.


Måndag morgon. Jag ser solen titta fram me...

img_3990 (MMS)

Måndag morgon. Jag ser solen titta fram mellan molnen. Underbart. Det ända jag önskar mig just nu är att det bli runt 10 plusgrader så att jag kan slänga på mig min nya jeansjacka och ett par sköna skor och knalla till jobbet. Idag åker jag bil i min dunjacka. Idag ska det jobbas fram till 4 sen ska jag på date med min bästis som jag har saknat jättemycket. Helgen som var kommer jag leva på länge. Hur kul som helst! Askersund is the place to be hahaha Kanske inte, men kul var det iallafall. Biljetterna till Trey Songz konserten är bokade också btw, så då har vi något extra kul att se fram emot :) Köpte?!?!?! Hans senaste album häromdagen. Kändes konstigt att köpa ett album, men vafan...


Kom nyss hem från en trevlig (rolig) lörda...

img_2102 (MMS)

Kom nyss hem från en trevlig (rolig) lördagskväll i Askersund :) Nu ska jag ta en lång dusch och sedan krypa ner i soffan med vaniljte och mysa.. Yeeeeey! Solen är här och jag är lycklig! Kyss


The sun is still shining :) Är i Askersund...

img_7082 (MMS)

The sun is still shining :) Är i Askersund.. Lovely!


Vaknade upp med ett stort smile idag. Sole...

img_6486 (MMS)

Vaknade upp med ett stort smile idag. Solen lyste genom mina fönster. Tog en titt på min mobil (like always) och hade fått världens finaste sms. Gick rysningar genom hela kroppen.. Its all about love - babylove. Nu ska jag börja fixa iordning mig inför kvällen, ska ut på en roadtrip i Sverige. Måste packa också.. Dööööörph! I love My life, även om jag är snorigare än snorigast och min röst är sexigare än den hesaste mannens. Jag drömde att jag var i Barca inatt och åt jordgubbscalipoo. Godaste glassen ever!


Nu är håret fixat, klippt och färgat :) Ha...

img_2283 (MMS)

Nu är håret fixat, klippt och färgat :) Har även suttit och pillat och målat mina naglar så att man kan vara snygg till imorgon.. Yeah! Dags att rycka upp sig lite, känns som jag går runt som ett levande lik rätt ofta nowadays! Det ska det bli ändring på.. Jeeeey!


Jaaa idag ska utväxten fixas! Man skulle k...

img_5265 (MMS)

Jaaa idag ska utväxten fixas! Man skulle kunna tro att jag har peruk på den här bilden, men det har jag inte.. Ska klippa mig också. Underbart! Mitt hår växer som ogräs, inte helt okej.. Idag är det fredag och jag längtar till jobbet haha.. Sjukt hur kul det kan vara att vara lärare ibland.. Ha en bra dag, bättre, bäst! Pöss


Visste ni förresten att det blir godare at...

img_0623 (MMS)

Visste ni förresten att det blir godare att äta glass om man har en söt glasskulesked att göra fina små kulor med?


Oj vilken lång dag! Tur att den har varit ...

Oj vilken lång dag! Tur att den har varit underbar på alla sätt och vis.. Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan krypa upp i soffan med en kopp te.. Jag är förkyld. Sjutton också! Har inte riktigt tid med det alltså.. I fryser har jag hallon- och mangosorbet som väntar på mig.. I morgon ska jag klippa mig och färga håret. Cant Wait!


Jag har nu varit utan min hårinpackning i ...

img_8878 (MMS)

Jag har nu varit utan min hårinpackning i två veckor vilket har gjort mitt hår till en svintoboll.. Tur att jag klickade hem en Big pack på 1000 ml för några dagar sedan och att den nu är på väg hem till mig! Nu ska mitt hår bli fint igen .. Kanske borde färga också? Ja tack! Simona ( min personliga frisör ) kommer i dag eller i morgon.. Då kan hon hjälpa mig :) wohoooo!


God morgon! Hoppas ni har sovit bättre än ...

img_6225 (MMS)

God morgon! Hoppas ni har sovit bättre än vad jag har gjort.. Det blev inte många timmar i natt vilket betyder att jag går till jobbet med svullna ögon, helt slut.. Jobbar till halv 7 idag också, det känns inte riktigt som rätt dag för det. Tur att man har underbara elever som motiverar en hela dagarna.. I morgon är det fredag? Vad hände? Time flies.. Snart är det sommar! Cant Wait!


Solen skiner. 2 mars. Världens finaste lig...

Solen skiner. 2 mars. Världens finaste ligger på BB och ska föda sitt kärleksbarn. Gud är med er! Jag väntar med spänning.. Vilken underbar dag <3


What u deserve is sometimes more important...

img_9633 (MMS)

What u deserve is sometimes more important then how u feel..


Igår glömde jag mina nycklar hemma när jag...

img_5141 (MMS)

Igår glömde jag mina nycklar hemma när jag åkte till jobbet.. Bravo! Tur att jag delat ut reservnycklar hahaha.. Det är alltid bra att ligga ett steg före. Jag kom hem vid 5 ungefär och då var det fortfarande ljust ute :) Det betyder att året går åt rätt håll.. Ljuset gör mig lycklig! Mörkret är mysigt, men bara när man ligger hemma under täcket.. Inte när man jobbar och går till jobbet i mörker och inte när man går hem i mörker..


Ett problem har trillat från min hjärna. S...

img_5851 (MMS)

Ett problem har trillat från min hjärna. Skrev på en tills vidareanställning igår vilket betyder att jag har ett jobb efter sommaren. Lovely! Nu har jag bara några andra saker jag måste ta tag i från min must-do-list, sen kan jag njuta av att våren snart är här. Idag ska jag sätta mig och kolla på resor till Paris vecka 16. Hoppas att det går att hitta även om det är Påsklov då.. Känns som jag behöver någon resa att se fram emot! Det bästa är att my Love Smörgåsen ska följa med mig :) Sist vi reste tillsammans var till Danmark hahaha och det var roligare än roligast!


RSS 2.0