Only God can judge me

img_0949 (MMS)

Only God can judge me


Dags att börja fixa inför frugans party i ...

img_0948 (MMS)

Dags att börja fixa inför frugans party i kväll :) ska slå in hennes presenter i rosa papper och så! Det förtjänar hon min lilla prinsessa. Frågan är vafan jag ska ha på mig?!? Alltid ett problem..


Idag efter jobbet åker jag hem till Örebro...

img_0947 (MMS)

Idag efter jobbet åker jag hem till Örebro. Ska bli skönt att komma hem. Saknar min la familia galet mycket.. Igår spenderades eftermiddagen på stan, med shopping och solning. Föööör skönt! Tror jag ska ta mig en tripp till Miami ikväll också hemma i Ö-o. Pizza ska jag äta också, måste passa på när jag är där. Ingen pizzeria i Etuna kan göra pizza. Äckligt! Dööööörph! Time to wööörk! Jag älskar mitt jobb och jag älskar dig, dig och dig! Inga namn nämnda, inga glömda ;)


Även om dagen började dåligt blev den hur ...

Även om dagen började dåligt blev den hur bra som helst! Sånna här dagar vill jag ha varje dag, lycka, glädje, skratt och kärlek :) carpe diem.. Bäst of the best..


Imorgon åker jag till Örebro en snabbis fö...

img_0946 (MMS)

Imorgon åker jag till Örebro en snabbis för att gå på hindersmässan med Mami.. Ska bli mysigt även om det bara blir en snabbis. Måste åka tillbaka tidigt på lördagen då frugan håller sitt B-day party på kvällen.. Underbar helg? Jatack! Nästa helg blir det Stockholm.. 2 födelsedagsfester är inplanerade :) mys!


Vaaaa? Vad är det som händer? Jag vill int...

img_6807 (MMS)

Vaaaa? Vad är det som händer? Jag vill inte vara med mer..


Ooooh! Idag är jag arg. Vaknade upp vid 4 ...

Ooooh! Idag är jag arg. Vaknade upp vid 4 i natt och trodde att det var någon galning som försökte bryta sig in i min lägenhet.. Men nej, det var bara ett pucko som försökte få ner en tidning i mitt brevinkasst! Ursäkta mitt språk, men jävla idiot! Hur svårt kan det vara att stoppa ner en tidning utan att föra ett tredje världskrig med hela dörren! Du fick mig att skita knäck. Jag blev livrädd! Du förstörde min sömn.. Tack! Dööööööh!


What's the imoportence of a promise if u c...

What's the imoportence of a promise if u cant keep it real. What's the importance in a word if u not got the act. What's the meaning of this work when it aint came in a natural way. What's the point of being u and I when we not are at all..


I morgon är det lööööön! Jag fattar inte v...

img_0944 (MMS)

I morgon är det lööööön! Jag fattar inte vad jag har gjort den här månaden. Första gången sen jag började jobba som jag är helt pank dagen innan löning. Jupp! Den här månaden ska jag utmana mig själv och min shopaholicvarning. Jag ska spara 5000 hahahaha.. Hur det går, ja det får vi se. Jag måste åka till London och Paris innan sommaren, så är det bara.. Och då måste jag fylla på i min rosa spargris som ligger på Nordeas huvudkontor.  Dags att wöööörka!  Ha en toppendag errrrrybodyuu!


Jag har allt jag önskar mig i materiell vä...

img_0943 (MMS)

Jag har allt jag önskar mig i materiell väg just nu.. Det ända som fattas är ett badkar. Jag vet inte hur länge till jag står ut. Funderar på att flytta, bara för ett badkars skull, känns något ytligt! Men vafan! Heeling för själen.. En helg/dag på SPA vore inte heller helt fel.. Någon som har lust att överraska mig kanske? ;)


Tisdag. Vaknade upp med ett smile. Igår bl...

img_0935 (MMS)

Tisdag. Vaknade upp med ett smile. Igår blev det en skön hemmakväll framför tvn. Hann åka förbi Toyota också då min älskade bil åkt på någon sjukdom. Det fixade de lätt genom en återställning, dock kanske jag måste lämna in den, det får jag veta idag. Tacka Gud att jag inte behöver stå för kostnaderna, sånt trams har jag inte tid med då jag fick en faktura av CSN på 3 lax som jag tydligen måste betala den här månaden.. Tack för det? Ni har inte funderat på att jag behöver en ny vårgarderob? Nej, jag tänkte väl det! Längtar till på Lördag, då blir det B-day party för frugan :) KUL! Wörk wörk wörk! Hörs sen..


Har jag bra elever som kommer med nybakat ...

img_0941 (MMS)

Har jag bra elever som kommer med nybakat fika till mig en helt vanlig måndag? Underbara stavas det!


Kaffe på morgonen är dagarnas måste för at...

img_0939 (MMS)

Kaffe på morgonen är dagarnas måste för att vakna till liv. I natt drömde jag att jag var i Afrika. Jag hamnade i en liten by och blev bästa kompis med härskaren. Han var så otroligt snäll, fast att han var den som bestämde och fick byn att fungera.. Han tog åt sig alla människor som att vi var hans egen familj. Vi slaktade djur (och jag åt), vi dansade, tvättade kläder och kvinnorna gjorde hennatatueringar på mig i hopp om att jag skulle stanna kvar i byn och gifta mig med en utav sönderna. Hahaha.. Jag vaknade! Faaaaan!


Ännu en helg har gått mot sitt slut.. Jag ...

img_0940 (MMS)

Ännu en helg har gått mot sitt slut.. Jag är inte en person som velar om mycket här i livet. Jag är bestämd, har mina mål och vet vad jag vill. Men den senaste tiden har jag fått se en ny sida av mig själv.. Jag velar om mycket. Jag vet inte vad jag vill samtidigt som jag mycket väl vet vad jag vill. Hur är det möjligt? Jag önskar att jag kunde resa i en tidmaskin för att se framtiden, det känns som om det är ända sättet för mig att få veta vad som är rätt - för just nu - känns inget rätt.


Fredag idag - I need a break.. Känner mig ...

Fredag idag - I need a break.. Känner mig inte helt 100. Ska bli skönt med en lugn helg. I eftermiddag blir det städning och sen en fredagsdejt med Chim :) like every friday hahaha.. Kärringar som vi är. Hade en mysig dejt igår också, shopping, middag på Ming och Bio. Vi såg Svinalängorna.. Vilken film, har gråtit för en vecka framåt ;) Nu är det dags för wöörk. Fredagar är korta, slutar 1.. Tack för det..


Nu är det dags för återträff med min gamla...

img_0937 (MMS)

Nu är det dags för återträff med min gamla högstadieklass :) igår när jag kollade igenom klasslistan insåg jag att jag bara har kontakt med 3 personer därifrån, Nasir - min första kompis med invandrarbakgrund och världens skönaste somalie, Maria - vi hängde dag in och dag ut i 3 år och Matilda - som fortsatte vara en av mina närmaste kompisar efter den tiden också.. Såååå sjukt kul! Ska bli kul att träffa alla igen :) Den här tiden var nog den bästa tiden i mitt liv.


Torsdag, fredag, lördag..

Torsdag, fredag, lördag..


Look over ur shoulder..

img_6807 (MMS)

Look over ur shoulder..


Fick ett SMS i natt av min partner in crim...

img_0367 (MMS)

Fick ett SMS i natt av min partner in crime.. Det börjar planeras inför kollosommar 2011.. Sjukt hur mycket man längtar! Jag jobbar för att jobba på kollo, skadad? Kanske det, men kollo är mitt liv! Frågan vi ställer oss nu är vad vi ska ha för fina gardin på det bästa! huset på gården :) jag står för mycket färg, något jag absolut inte skulle använda hemma hahahha! Kan det bli juni nu? Jag vill bort från verkligheten.. Även om det i sommar bara blir ett gästspel på 3 veckor.. 17 juni köööööör vi, bara köööööör!


My God! Är helt slut, sov typ 4-5 timmar i...

img_0893 (MMS)

My God! Är helt slut, sov typ 4-5 timmar inatt.. Helt galet! Idag blir det jobb för hela slanten, slutar sent. Jag vill verkligen bort från Sverige ett tag, bara för några dagar, samla motivation och inspiration.. Mörkret gör mig deprimerad. Startar dagen med tung musik, det kanske kan göra mig lite piggare :) me neva believed yuh..


Idag när jag kom in på ICA låg min favvofr...

img_0932 (MMS)

Idag när jag kom in på ICA låg min favvofrukt och väntade på mig! Har inte fått tag på dessa små slemmiga varelser på hur länge som helst. Gissa om jag blev glad? Köpte typ 1 kg. Finns inget godare. Vet inte vad de heter, men de kommer från Madagaskar iallafall :) dööööööörp!


Måndag - kunde inte somna igår.. La mig vi...

img_6807 (MMS)

Måndag - kunde inte somna igår.. La mig vid 10, men det tog säkert en timme innan jag somnade. Låg och funderade på allt mellan himmel och jord, det är viktigt att tänka men varför kommer alla tankar när man lägger sig och försöker koppla bort verkligheten? Sova är det bästa som finns :) Idag är det iallafall jobb som gäller, sen blir det en lugn kväll hemma i soffan..


Idag är det ingen vanlig dag för idag är d...

img_0920 (MMS)

Idag är det ingen vanlig dag för idag är det frugans födelsedag hurra hurra hurra! Önskar dig ett långt liv med lycka, framgång och välmående! Utan dig i mitt liv vore jag halv, för du är min andra halva! Älskar dig för personen du är. Du är bäst! Love u!


Nu är det dags för min "söndagsdusch".. De...

img_0931 (MMS)

Nu är det dags för min "söndagsdusch".. Det är på söndagar jag skrubbar och peelar bort alla bakterier från helgen ;) det brukar ta sin lilla tid, but i Love it. Idag har jag haft en underbar dag, jag är laddad inför en ny vecka.. Måndag - jag är redo för dig! Imorgon ses vi!


Kul kväll igår :) Idag mår man dock som ma...

img_6807 (MMS)

Kul kväll igår :) Idag mår man dock som man förtjänar.. Ska snart upp på stan och äta på Mongoliska restaurangen. Sushi? Jaaa tack!


Varför blir det alltid såhär?

img_0923 (MMS)

Varför blir det alltid såhär?


Hade en skön fredag igår. Mötte upp Chiman...

img_0891 (MMS)

Hade en skön fredag igår. Mötte upp Chiman för en obligatorisk fredagsdejt. Vi gick på stan en stund och sedan blev det Indisk restaurang. Gott gott! Sen var jag bara hemma och tog det lugnt, kollade på tv, pratade i telefon och sånt mysigt. Somnade innan 00. Vaknade kl 8 i morse men tvingade mig själv att somna om.. Nu ska jag snart tvätta, sen ska jag fixa mig för ikväll blir det födelsedagskalas och utgång :) kuuuul! Länge sen jag var ute och festade i Etuna.. Harrys? Nybron? Jaa whatever! Kul ska det bli iaf.


Me and her make love ah Ghana.. Näää det g...

img_6807 (MMS)

Me and her make love ah Ghana.. Näää det gjorde vi inte, men en dag kanske? Inte make Love i den mening, men man kan göra kärlek på många sätt hahaha.. Fredag idag.. Jobba några timmar, sen är det helg. Skönt! Helgen bjuder på många spännande äventyr :) I Love life!


Min iPhone har allt :) Den här appen visar...

img_0911 (MMS)

Min iPhone har allt :) Den här appen visar hur man sover .. Torsdag idag, det går för fort. Jag har fortfarande svårt att somna och är sjukt trött på morgonen, men det vänder nog snart. Idag efter jobbet ska jag möta upp Blondie.. Pöss


Var precis och hämtade ut mitt paket från ...

img_0907 (MMS)

Var precis och hämtade ut mitt paket från Victoria's Secret. Lager var det va? Nu kan jag överkonsumera! Nya kompisar till de gamla, man kan aldrig ha för många :) Idag är jag sjukt lycklig Det är coolt hur vi människor påverkas av vad andra tycker om en.. Även om jag vet vad jag gör och jag vet att jag gör mitt bästa så är det en kick att få höra att andra faktiskt uppskattar en och tycker att man är grym. Mjäkig som jag är fick jag såklart tårar i ögonen av så fina ord.. Jag borde söka en kurs i "gråt-inte-för-allt-din-tönt", men vafan jag är jag och jag tänker låta mig själv gråta när det händer.. Soooo looong! Mys? Sa någon mys? Okej!


What did I do to deserve a girl like u - w...

img_6807 (MMS)

What did I do to deserve a girl like u - what did I say for make u come my way. Im a pretty little girl in a pretty little world.


Onsdag.. Den här veckan springer iväg. Ida...

Onsdag.. Den här veckan springer iväg. Idag är det svA halva dagen och sedan ett pass med klassen på eftermiddagen. Ska även ha mitt första lönesamtal. Spännande :) Det kommer en första gång för mycket här i livet.. Enjoy ur day everyone..


Mötet mellan 4 ögon, personer som har samm...

img_6807 (MMS)

Mötet mellan 4 ögon, personer som har samma styrka och passion. Han har kommit längre än mig, men jag kände motivationen. Hans energi gav mig kraft att hoppas igen. Min dröm låg på hyllan men idag kände jag att den kom fram. Han sa att jag kunde om jag ville - jag uppskattade det. En främling med blåa, stora ögon, en röst manligare än världens egna Nelson Mandela. Han har gjort allt det jag vill göra och han gjorde det mitt hela sitt hjärta. Det sista han sa innan jag vände bort min blick fylld med tårar var "så länge de är glada att se mig kommer jag att stanna kvar, om du behöver hjälp så vet du mitt namn". Vilken man, han tog mig med storm, så mycket värme, så mycket hopp om någonting så litet - men ändå så stort. Lord thank u for sending him to give me some good motivation.


Ovanligt att det regnar i London? Men de h...

img_6807 (MMS)

Ovanligt att det regnar i London? Men de har iallafall plusgrader..


Arbetsdag 2 2011! Idag kommer eleverna, ku...

Arbetsdag 2 2011! Idag kommer eleverna, kuuul! Jag är sjukt trött, har inte riktigt vänt tillbaka dygnet än.. Somnade efter 00 igår och det är inte bra för min sömn. I need My 8 hours.. Idag blir det jobb och sen mys med fika och sånt trevligt. Miss My girls! Ha en bra dag! Kiss and Love!


Det finns en sak som skrämmer mig riktigt ...

img_0891 (MMS)

Det finns en sak som skrämmer mig riktigt mycket här i livet och det är människor som tar andra för givet.. Det finns ett ordspråk som säger "du vet inte vad du har förrens du har förlorat det". Förvänta dig aldrig att en person kommer att stå vid din sida och stötta dig för evigt. En person som stått vid din sida kan en dag försvinna, av en rad olika anledningar.. Make sure u give everything to the people u love, cause one day it can be to late.. Människor kommer alltid att bli lämnade ensamma eller lämna någon ensam, ibland av egen vilja, ibland för att vi måste. Människan måste, och människan dör. Thats life.. Även om vi inte vill att det ska vara så. Jag är själv en person som ibland har svårt att säga till mina vänner hur mycket jag älskar de, däremot är jag nog bättre på att visa det. Jag är egentligen världens mest känsloladdade person, men det visar sig inte alltid. Jag har bestämt mig för att ge allt i relationer som får mig att må bra, för att slippa ångra att jag inte gett tillräckligt då mina loved ones inte längre finns kvar. Det är verkligheten - ingenting varar för evigt!


Things that make sense in a relationship -...

Things that make sense in a relationship - 1. Vänskap. 2. Uppskattning. 3. Få din partner att känna sig speciell. 4. Gör mysiga saker tillsammans. 5. Skapa minnen tillsammans, de kan man leva länge på. 6. Upplev saker tillsammans. 7. Säg fina saker. 8. Visa personen att den är värdefull lika mycket som du säger det - action and words are a good cuple. 9. Överaskningar, stora som små, tanken räknas. 10. Make sweet Love.. Och sist men inte minst 11. Ta aldrig din partner för givet..


Fick sova ca 5 timmar i natt iallafall :) ...

Fick sova ca 5 timmar i natt iallafall :) Nu är det dags att gå back to work.. Ska bli en spännande termin med massa kul! Jag är taggad.. Idag är det studiedag och imorgon kommer kidsen.. Dexter är klar, planeringen är så gott som klar.. Det kan ju inte bli bättre?


Jag kan såklart inte sova nu, eftersom att...

img_6807 (MMS)

Jag kan såklart inte sova nu, eftersom att jag måste :( dööööh! Irriterande! jag har aldrig haft sömnproblem förut, hur kommer det sig att jag har det nu då? Jag har inte tid med sånt!! Låt mig bara somna, kommer vara helt död imorgon.. Kul!


Back to wööörk imorgon då! Ska bli kul fak...

img_0896 (MMS)

Back to wööörk imorgon då! Ska bli kul faktiskt.. Jag älskar mitt jobb, kan bero på att jag är färsking, but whatever! Man finner mycket motivation på jobbet och det är det bästa, tillsammans med alla relationer man skapar med olika personer. Jag kunde nog aldrig ha fått ett bättre första jobb. Jag har så många som stöttar mig hela tiden och det är jag otroligt tacksam för.. Ibland känner man sig lite vilsen som ny och då är det toppen att veta att man får råd och stöd av sina arbetskamrater! Nite nite!


Victoria Secret

Jag hatar att man inte kan köpa Victoria Secret-produkter i Sverige.
Tur att världen utanför är större och att man kan köpa precis vad man vill
on the line - online : )
Tacka Gud för internet.
Jag har snålat som en snålis på mina Victoria´s från London,
men om några dagar har jag massa nytt att sniffa på.
Trevlig söndag!

Jag älskar Adriana Lima och med dessa cupcakes kan jag
kanske vara lite som hon hahaha!

 

 

Kärlek!


Tog en sväng till Öb.. Fyllde på mitt lage...

img_0899 (MMS)

Tog en sväng till Öb.. Fyllde på mitt lager av olika saker :) Caro kallar mig Arabmamma för att jag fyller på med saker fast att jag har massa kvar. Det är en tvångstanke jag har.. And i can live with it. Nu ska jag äta karibisk soppa med ananas! Sjuuuukt gott!


Barca var det va :) måste fixa kanalerna.....

img_0898 (MMS)

Barca var det va :) måste fixa kanalerna.. Är trött på att ha en personlig kommentator som rapporterar i minsta detalj.


Har haft en sjukt skön lördag, bara tagit ...

img_0897 (MMS)

Har haft en sjukt skön lördag, bara tagit det lugnt hemma.. Man behöver sånna dagar även om det blir lite långtråkigt ibland.. Nu ska jag lägga mig och försöka sova. Borde ställa klockan och gå upp tidigt imorgon för att försöka vända tillbaka dygnet, men vet inte riktigt hur jag känner inför det ;) Det finns trots allt inga måsten imorgon, de har jag gjort idag.. Slappsöndag? Det som kanske saknas är ett mysigt sällskap.. Nite!


Godaste pizzan på Grappa.. Tack för en tre...

img_6807 (MMS)

Godaste pizzan på Grappa.. Tack för en trevlig kväll Chim och Mr. S :) Nu är det dags för storstädning.. Blir en lugn lördag, thank God! Jag är trött..


Duschen kallar, men jag är föööör lat! Ska...

img_0884 (MMS)

Duschen kallar, men jag är föööör lat! Ska möta upp Chim om några timmar för pizza på Grappa, säkerligen några glas vin också.. Mys på hög nivå! Dagen har spenderats på shopping, hittade lite kul. Varför kan vi flickor aldrig få nog av att köpa nya kläder, I dont get it.. I morgon MÅSTE jag städa och tvätta, hela min själ blir förvirrad när det är rörigt här hemma.


Min fina prinsessa :) glad blev hon över k...

img_0880 (MMS)

Min fina prinsessa :) glad blev hon över klänningen i julklapp! Rosa is the new black..


Såhär känner jag mig idag. Dags att fixa l...

img_0879 (MMS)

Såhär känner jag mig idag. Dags att fixa lite och sen åka hem till familjen Österhall, mys!


Nu är jag hemma igen efter några galna dag...

img_6807 (MMS)

Nu är jag hemma igen efter några galna dagar i Sthlm.. Kul att träffa alla igen, det var ju exakt ett år sedan nu.. Min engelska är galen hahaha men den blir bättre och bättre :) Nu ligger jag utslagen i soffan och det ska jag göra resten av kvällen. Är sjukt trött.. Nu är det bara 4 dagar kvar av lovet. Tiden springer iväg.. Pöss!


Tack gumman för att du alltid finns här fö...

img_6807 (MMS)

Tack gumman för att du alltid finns här för mig och ger mig styrka i svåra situationer! Du är bäst! Du är bäst! Älskar dig!


2010

2010


Nyårsafton 2010 spenderades i Västerås hemma hos Papisco.

Mycket rolig kväll, med de bästa.

Efter den kvällen åkte jag och Alexia vidare mot Sthlm för att möta upp Londonfolks och festa vidare.



Sedan bar det av mot familjen Amin´s stuga, där vi spenderade några dagar framför brasan, åt god mat, spelade spel, pysslade, hotatade en "icke-befintlig" person med kniv på grund av rädsla och massa mys.




Frugan fyllde år - Rocktema (Stora bomber) 



Sedan blev det dags för T.O.K i Västerås med Pap och Brudarna.





Jag och Parsa slet som djur med våran examensuppsats.






Jag fick även se min kära bror fria = )



Vi grillade på Ballen och hade galna utekvällar när värmen började komma fram ; )

parapapappapapappapa pappapap pappapapapappa PA!

Sen var det dags att fira Examen och vårat VG på uppsatsen! Tunga är vi BRORSAN!
Tack till Jenni och Pernilla som även de slet som djur med sin egen uppsats.



Vi var på Gröna Lund



kOLLO 2010



Efter Kollo var det dags för mig att flytta ut från våran 3:a på 100 kvadrat.
Placerade mig i en etta på 40 utan att ens kolla på den.
I panik över att inte ha någonstans att bo skrev jag på kontraktet.
Någonstans att bo hade jag ju, egentligen. Men ville ha mitt eget.



Några dagar senare hade jag även ett jobb.
Vad hände?
Nu blev jag plötsligt läraren jag själv älskade att hata.

Fast jag tror att mina elever gillar mig och jag gillar de ; )



Det var första delen, ett litet utbud på vad som hänt.
Mycket annat hände också, men det behåller jag för mig själv ; )
Fortsättning följer...


Paniiiiiik! Hjääääääälp! Frugan kommer hit...

Paniiiiiik! Hjääääääälp! Frugan kommer hit med sin man på mat senare?!?!?! Jag ska laga maten och jag kan fan inte laga mat!! Vad ska jag göra? Pizza? Nääääääääää! Skjut mig! Jag måste gå en kurs, och det är nuuuu!


Min lägenhet är ett bombnedslag! Skulle lä...

img_0873 (MMS)

Min lägenhet är ett bombnedslag! Skulle lätt kunna hyra in en städerska, bara för den här gången, men jag tror jag skippar det iallafall.. Det är bara att börja städa :) wohoooo! Vad roligt, det är kul, jättekul!


Its funny how we all MAKE decisions that a...

img_6807 (MMS)

Its funny how we all MAKE decisions that affect people around us, people in our lifes, without thinking about HOW this decisions affect them..


God kväll Bloggen! Hade planerat att göra ...

God kväll Bloggen! Hade planerat att göra en sammanfattning av 2010, men, med stora bokstäver, jag orkar verkligen inte ikväll. Det får bli ett projekt för morgondagen.. Göras måste det ju, frågan är mest när :) Jag är helt slut, förstår inte vad jag gör uppe.. Go to BED woman!


Vad har du lärt dig från 2010? Att aldrig...

Vad har du lärt dig från 2010? Att aldrig ge upp, svåra tider är bra tider, som även ger dig styrka. Jag ska aldrig mer göra en tatuering som tar över 3 timmar :). Att vara själv är inte farligt, det kan dock bli lite tråkigt ibland. Älska som om morgondagen inte fanns. Jag kan om jag vill och lyckas om jag vågar.. Önskade du dig något detta år som du inte fick? Ja, min resa till Afrika. Men Gud vet, snart kanske jag är där. Har du förändrats något? Man förändras väl hela tiden? Kanske har blivit lite mer seriös, samlat vuxenpoäng och tänker längre än till morgondagen. Har du förlorat någon kompis i år? Änglar tas ständigt från jorden till ett vackrare ställe.. Höll du ditt nyårslöfte? Har aldrig några nyårslöften, löften ska enligt min mening aldrig brytas.. Därmed lovar jag inget jag inte kan hålla. Beskriv din klädstil detta år? Svart? Eller kanske svart? Ja, svart! Hur har ditt humör varit detta år? Vissa dagar har jag varit en tickande bomb, andra har jag haft ett stort smile hela dagen.. Hur har du varit på fester detta år? Livet är en fest, natt som dag, ung som gammal. Vad älskar du med dig själv detta år? Att jag trodde på mig själv när jag behövde det som mest. Vem var den sista som fick spendera dagen med dig 2010? Chim, Sim, Salle, L + kille och Papisco Aka many names.


RSS 2.0