Nu är jag färdigpackad. Väntar på att fami...

img_7094 (MMS)

Nu är jag färdigpackad. Väntar på att familjen Ö ska komma och hämta mig, sen bär det av mot Leksands sommarland. Vi får hoppas att vädret håller i sig hela vägen.


Dags att packa om för några dagar i Leksan...

img_4653 (MMS)

Dags att packa om för några dagar i Leksand. Här ska det badas ;) Sjukt kul.. Det blir inget Norrland för oss med familjen i år, känns tråkigt men ändå rätt skönt, med tanke på omständigheterna. Time to take a shower. Jag har längtat efter min egen dusch!


Efter några dagar i Askersund och Motala b...

img_1091 (MMS)

Efter några dagar i Askersund och Motala befinner jag mig nu i Trosa. Ikväll åker jag hem till Eskilstuna och i  morgon till Leksand med mina favoritkids och familjen Österhall.. Livet är bra underbart..


Glad midsommar.. Här kan man vara.. Mys i ...

img_3576 (MMS)

Glad midsommar.. Här kan man vara.. Mys i skogen med fina vänner. Lovely!


Me going blond.. Har hört att blondiner ha...

img_5827 (MMS)

Me going blond.. Har hört att blondiner har roligare ;)


Det är skönt att ha en privatfrisör ;) Jag...

img_2614 (MMS)

Det är skönt att ha en privatfrisör ;) Jag funderade på att färga håret chokladbrunt också, men det får bli en annan gång.. Igår var en kul kväll.. I dag är det häng och sedan drar vi ut till stugan och förbereder lite inför en midsommarhelg! Mys!


Nu är jag i Askersund och hänger med Lucy ...

img_7470 (MMS)

Nu är jag i Askersund och hänger med Lucy på salongen :) Yeeeeey!


Morgonkaffe på ballen med en Barcamugg såk...

img_0223 (MMS)

Morgonkaffe på ballen med en Barcamugg såklart :) Nu väntar jag på att Jullan ska komma och hämta mig .. Vi ska ut på äventyr.. Kiss & Love.


Kan inte dollarn bara gå ner liiiiite till...

img_1587 (MMS)

Kan inte dollarn bara gå ner liiiiite till så jag kan växla in lite moneymoney? Jag vore otroligt tacksam.. Nu ska jag börja fixa mig inför finbesök av LucyLuc! Huuuuur kul? Yeeeeeey!


Nämen hallå där bloggen! Hur är läget? Jod...

img_5655 (MMS)

Nämen hallå där bloggen! Hur är läget? Jodå, det är all good thank yooo! Nu ska jag luta mig tillbaka och låta kockarnas kock laga mat åt mig hihi.. Det är så det ska vara. Jag städar och shoppar - mannen lagar mat. Idag blir det thaikrubb, smarrigt..


Nu mår jag bättre. Att gråta är det skönas...

img_8954 (MMS)

Nu mår jag bättre. Att gråta är det skönaste som finns. I morgon kommer finaste  Lucy och hälsar på här i Örebro :) Jag lääääängtar! Nu har jag tagit en dusch och håller på och tvättar. Ska snart möta upp min moster och gå till mormor och morfar där även mami är.. Mys! Ikväll blir det häng med Soulie. Jag har saknat ihjäl mig på henne.. Pyss!


Idag kommer kidsen till kollo och jag sitt...

img_0250 (MMS)

Idag kommer kidsen till kollo och jag sitter hemma och gråter som ett litet barn. Kollo har varit en stor del av mitt liv. De senaste somrarna har jag spenderat 6 veckor i skärgårn och bara skojat runt med barnen. Kollo är en livsstil och helt plötsligt blev jag ifråntagen att jobba. Det gör ont i mitt hjärta. Det låter sjukt att man kan älska ett jobb så mycket, men det är så det är. Nu är situationen som den är och jag valde själv att fortsätta jobba inom kommunen så det är såhär det kommer att fortsätta vara.. Ett tag till iallafall. Men kollo kommer alltid att ha en stor plats i mitt hjärta. Där har jag vuxit som person och vistelserna har fått mig att fatta många beslut gällande mitt liv.. Jag önskar er en toppensommar med massa kärlek och bus, för det är just det kollo handlar om - KÄRLEK! <3


I feel free.. Skönt att vara hemma med fam...

img_1308 (MMS)

I feel free.. Skönt att vara hemma med familjen, det finns inget bättre än att vara nära de man står närmast.


Nu ska jag köpa pizza på världens bästa ha...

img_2176 (MMS)

Nu ska jag köpa pizza på världens bästa hak och dra hem till mormor och morfar för att käka! Livets liv!


Man kan aldrig älska sig själv för mycket ...

img_2264 (MMS)

Man kan aldrig älska sig själv för mycket tydligen. Diggar bilden. Nu ska jag bara ta en dusch, sen åker jag hem till Örebronx. Pyss!


Goooood morning! Uppe med tuppen. Det är s...

img_0707 (MMS)

Goooood morning! Uppe med tuppen. Det är sjukt skönt att kunna vakna när jag vill, utan att klockan härjar med mig. Idag ska jag styra bilen hem till Örebro.. Ska bli lovely att få komma hem och bara vara. Först måste jag bara plocka undan här hemma, packa ihop lite kläder och ta en dusch. Sen drar jag.. Etuna - vi ses om en vecka, eller två.. Just det. Exakt en månad kvar nu tills vi åker till USA.. Wohoooo!


Mmmmmumsfillibabba! Lördagsgodis.. Det här...

img_5632 (MMS)

Mmmmmumsfillibabba! Lördagsgodis.. Det här är så sjukt gott..


Igår hade jag sjukt kul - Idag är det inte...

img_8413 (MMS)

Igår hade jag sjukt kul - Idag är det inte alls lika kul..


Nu är jag redo för att möta upp mina jobba...

img_0558 (MMS)

Nu är jag redo för att möta upp mina jobbarkompisar :) jag får på mig ett par gamla svarta byxor wohiiii!


En sån här garderob skulle jag vilja ha :)...

img_7666 (MMS)

En sån här garderob skulle jag vilja ha :) Ordning och reda.. I mina tre garderober är det helt omöjligt att hålla ordning.. Det är kaos! Blääääää! Nu till den stora frågan - What to wear tonight?


Dags att hoppa in i duschen kanske och bör...

img_4652 (MMS)

Dags att hoppa in i duschen kanske och börja fixa sig lite inför ikväll. Jag ska hem till en jobbarkompis och äta och dricka lite gott.. Mysigt! Sen blir de kanske Nybron, Dj från Örebro som har bra koll på musik ska spela yeeeeeey.. Kan bli kuligt!


Första dagen på semestern och jag vaknar s...

img_3096 (MMS)

Första dagen på semestern och jag vaknar självklart olagligt tidigt. Men låg kvar i sängen i minst en timme, lyssnade på musik och kände lycka över att inte behöva stressa i väg till jobbet. Dont get me wrong, jag älskar mitt jobb, men vi alla behöver lite ledigt och semestern kunde inte komma mer lägligt.. Jag ska nog vara kvar i Etuna några dagar och sedan åker jag hem till Örebro. Midsommar ska firas i en stuga utanför Askersund med hela Örebrogänget, underbart. Fredagen efter midsommar är det dags för Norrland.. Ska bli skönt att åka dit igen, har ju trots allt inte varit där på ca 4 år. Där kan man bara vara.. Basta, bada, gå promenader i en fantastisk natur, fiska och leva allmänt fridfullt. När man är en citymänniska är det härligt att komma ut i skogen ibland för att få vara ifred. Det bästa av allt är att i stort sätt hela släkten åker med :)


Inleder min semester med en bok! Om jag ha...

img_5285 (MMS)

Inleder min semester med en bok! Om jag har längtat efter att få läsa precis det jag vill :)


Torsdag och min sista dag på jobbet för de...

img_1761 (MMS)

Torsdag och min sista dag på jobbet för det här läsåret :) Jag ska bara åka förbi jobbet en stund och fixa lite sen tar jag sommarlov. Idag blir det tvätt och städning. Mindre kul. Men det var länge sen hahaha..


Det är såhär jag jobbar idag :) Har precis...

img_5534 (MMS)

Det är såhär jag jobbar idag :) Har precis varit på stan och käkat lunch med en jobbarkompis. Mycket trevligt.. Nu kör vi igen. Dexter och jag!


Wihoooo! Min bibel.. Om jag hade vetat att...

img_4805 (MMS)

Wihoooo! Min bibel.. Om jag hade vetat att mina lärare slet så här hade jag nog skött mig lite mer i högstadiet ;)


Kiss kiss! Nu är det dags att knalla till ...

img_1236 (MMS)

Kiss kiss! Nu är det dags att knalla till jobbet och skriva lite Dexter.. Yeeeeeay! Vad kul det ska bli, NOT!


I morgon ska jag gå och kolla på en lägenh...

img_8863 (MMS)

I morgon ska jag gå och kolla på en lägenhet. Är på G att köpa något.. Tänk om lägenheten är rosa? Då måste jag nästan köpa den hihi.. Nu är det bara det att lägenheten som har visning i morgon inte ligger på norr. och jag vill bo på norr eller mitt i stan. Trots det är det väl värt att kika.. Jag är samtidigt lite rädd. Jag tyckte min bil som jag köpte, eller som min pappa köpte haha, var ett stort köp. Och nu tänker jag att jag ska köpa en hel lägenhet. Vad hände? Jag tror jag börjar bli gammal.. eller iallafall äldre. Jag är lite rädd för att jag kommer fastna i den här staden. Det är inte riktigt vad jag har planerat, men livet blir ju inte alltid som man har planerat.. Så nu tar vi oss en titt. Blir jag kär så blir jag, annars är det bara att kika vidare..


"I feel like if you have a queen, you shou...

img_5623 (MMS)

"I feel like if you have a queen, you should treat her like a queen. I feel she doesn't deserve anything less than that. If you make a promise for forever, you should keep it and hold up to it." - Joe Thomas


Jag överlevde dagen och jag är faktiskt in...

img_8562 (MMS)

Jag överlevde dagen och jag är faktiskt inte ens trött trots ynka 3,5 timmars sömn i natt.. Dagen har spenderats inomhus och vi har diskuterat de nya styrdokumenten. Som tur var blev det en trevlig lunch, med trevlig arbetskamrat i solen.. Det blåser ju typ storm, men det var skönt anyway. I morgon ska jag försöka bli klar med Dexter, sen gör jag slut och tar upp kontakten igen till jul. Jag får panik på tanken av att dejta honom två gånger om året! Hur är det möjligt att jag ska stå ut? Aja! Vem bryr sig.. Antagligen bara jag.. Nu ska jag käka geléhjärtan och ha det bra.. Okeiherrrrrrrå!


Usch! Sov typ 3,5 timme i natt och nu är d...

img_3621 (MMS)

Usch! Sov typ 3,5 timme i natt och nu är det bara att knalla iväg till jobbet. Jag hostar, snorar och låter allmänt som en fet elefant.. Det är lätt att vara bitter när man är sjuk, men nu ska jag vara positiv. Idag ska jag  få lära mig massor om de nya läroplanerna och på eftermiddagen ska vi ha utvärdering i arbetslaget.. Mys! Pyss!


Seriously.. Jag hatar att inte kunna somna...

img_8549 (MMS)

Seriously.. Jag hatar att inte kunna somna. Jag ska upp om typ 5 timmar. Lyckat? Det går ännu mindre att somna när jag tänker att jag måste.. Ena sekunden fryser jag, andra svettas jag. Ena stunden har jag snor i ena näsborren, andra stunden i den andra. Dööööööh! Jag hatar att vara sjuk!


Månen lyser så fint utanför mitt fönster.....

img_7658 (MMS)

Månen lyser så fint utanför mitt fönster.. Jag kan inte SOVA!


Hittade den här bilden idag.. Den är tagen...

img_9394 (MMS)

Hittade den här bilden idag.. Den är tagen på Arlanda när vi var på väg till Egypten :) Vi träffade på Sean Paul och vad gör jag på bilden? Sover?!?


Ibland är det skönt att bara ligga på gräs...

img_2596 (MMS)

Ibland är det skönt att bara ligga på gräset och stirra rakt ut. Släppa alla tankar och hämningar. Idag gjorde jag något som kändes rätt i stunden, sen om det var rätt eller fel struntar jag i egentligen. Det handlar snarare om att det var vad jag kände att jag behövde. Det får mig inte att gå vidare, men det får mig heller inte att ta en steg tillbaka. Jag är här och nu, och här och nu kändes det som om det var precis vad jag behövde. Det är lätt att mixtra och trixa med tankarna, men när tanken väl har etsat sig fast är det svårt att slå bort den.. Tanken blev en handling även om den kanske inte gjorde det lättare..


Söndagsmys :) Amerikansk fotboll.. Alltid ...

img_6564 (MMS)

Söndagsmys :) Amerikansk fotboll.. Alltid lika kul att kolla och nu börjar man till och med förstå lite av spelet..


Vilken underbar natt! Not! Jävla bil som t...

img_4362 (MMS)

Vilken underbar natt! Not! Jävla bil som tjutit hela natten av ett billarm. Tillslut blev en kvinna tokig och stod utanför och skrek. Ägaren till bilen kom då ut och det blev bråk mellan Greta 60 och Erik 35.. Vuxna människor i het diskussion.. Jaja, jag blev glad att det slutade tjuta 04.30 btw.. Idag mår jag lika bra som jag gjorde igår, men jag tänkte iallafall att jag skulle pallra mig i väg för att kolla på lite Amerikansk fotboll vid 3. En stund borde jag iallafall orka.. Hejja, hejja, hejja!


24, 27, 35 eller 40 och du har fortfarande...

img_4880 (MMS)

24, 27, 35 eller 40 och du har fortfarande inte träffat Mr Right? Oh no! Vart man än är träffar man människor som är stressade att träffa någon att dela sitt liv med. Jag har funderat på det här ett tag nu. Vill jag ha någon i mitt liv bara för att ha det? Nej! Jag vill ha någon i mitt liv den dagen en person är redo att dela lycka och liv tillsammans med mig, tills dess är jag öppen för att leva mitt eget liv. Jag är hellre på upptäcktsfärd ensam än delar resan med någon som inte är intresserad.. Den dagen jag träffar någon som älskar att resa och vill upptäcka världen tillsammans med mig kanske jag är redo. Det finns vissa egenskaper som jag uppskattar, andra jag inte uppskattar. Jag har svårt att bara vara. Därför är det viktigt att jag blir utmanad, både fysiskt och psykiskt. Jag är en sökande själ och när det kommer till rutiner och vardag exploderar jag av tristess. Det är sån jag är. Det är nog en av mina dåliga egenskaper.. Jag är krävande samtidigt som jag värdesätter givande och tagande. Just nu tror jag inte på kärlek över huvud taget och det krävs nog ett mirakel för att jag ska göra det. Miraklet skulle vara en person som värdesätter upplevelser, resor, som är ärlig och spontan. Någon som kan ta en drink på en tisdag och shoppa på en söndag. Någon som kan se mig djupt i ögonen och förmedla känslor utan att säga någonting. Någon som är redo att dela framtiden och bygga upp en kärlek på rosa moln. Tills dess.. Söker jag meningen med livet by my self. Sluta stressa. Att vara med någon bara för att inte vara ensam gör dig inte lycklig. Något jag har tagit stor lärdom av är.. Hellre ensam med mig själv än ensam i ett förhållande.


Igår var det full rulle. Många tårar, kram...

img_2153 (MMS)

Igår var det full rulle. Många tårar, kramar och fina presenter. Kalaset på eftermiddagen var mycket trevligt. Jag har dock blivit med feber och ont i halsen.. Jag vill bara gråta! Jag som hade planerat in party i Sthlm med mina hjärtan från Örebro. Nu får jag ligga i sängen med en fotboll i halsen och med feber som jag tror tar död på mig.. Jag vill inte! Nääääääääääääääääj!


Då har vi kommit fram till skolavslutnings...

img_4928 (MMS)

Då har vi kommit fram till skolavslutningsmorgonen.. Jag är redo, så redo jag kan bli iallafall. Jag är förkyld och har ont i halsen, inte ok! Efter jobbet idag är det dags att fira min prinsessa som fyller år idag. Det ska firas med lite nya kläder. Hör och häpna, inget rosa den här gången hahaha.. Man måste ju variera sig lite.


Jag blev överlycklig när jag hittade dessa...

img_0200 (MMS)

Jag blev överlycklig när jag hittade dessa lila små ting i en låda. Vilken fantastisk ide att sätta papiljotter i håret. Förberedelse inför i morgon. En fråga bara - hur tusan ska jag kunna sova med de här stora sakerna i håret? Ja ja, skulle damen vara fin förr i tiden fick hon lida pin, antar att samma sak gäller för mig. Jag klarar det nog. I morgon är det alltså skolavslutning. Jag är faktiskt lite nervös.. Varför? Jo, för att jag antagligen kommer stå där som en tönt och böla. Jag är en människa som hatar att ta farväl. Många utav mina fantastiska elever ska nu ta ett nytt kliv i livet och börja på nya skolor. Det känns i hjärtat. Mina första elever. De kommer jag alltid att komma ihåg! De är en del av början på min livslånga karriär.. Men det är ju också charmen med att vara lärare, man får vara en del av ungdomens utveckling.. Och det vore ju föga underligt om man inte bölade vid ett sådant avsked. Så ja! Jag ska böla! Puss


Vem har sagt att man inte kan ha kul i sko...

img_6128 (MMS)

Vem har sagt att man inte kan ha kul i skolan? Så här går vi runt idag!


Dagens tema? Hahahaha.. Jag skrattar så ja...

img_9234 (MMS)

Dagens tema? Hahahaha.. Jag skrattar så jag kissar på mig redan. Och vi har inte ens börjat..


Torsdag. Idag blir det bus och städning. I...

img_3520 (MMS)

Torsdag. Idag blir det bus och städning. I morgon är det skolavslutning :) Min första som lärare. Känslig som jag är får jag nog försöka hålla tillbaka tårarna. Jag minns min första dag på jobbet som om det var igår. Time flies.


Mina ögon kallar dessa godis. Min hjärna s...

img_1091 (MMS)

Mina ögon kallar dessa godis. Min hjärna säger jag vill ha. Mitt hjärta bultar och jag är kär.


Nu ser det ut som att mms-bloggen fungerar...

img_2594 (MMS)

Nu ser det ut som att mms-bloggen fungerar igen. Ville bara informera om att jag är tyngaste golfproffset :) me are the winner ..


Good, Good morning..

Onsdag. Två dagar kvar till skolavslutningen :) Lovely! Det är nästan så att jag glömt bort att jag jobbar nästa vecka också. Men, men.. Snart så är jag ledig på heltid. Igår hade vi lekdag i Vilsta. Galet varmt men riktigt roligt. Sen blev det en sväng på stan. In på resebyrån och lite fika i solen. Man kan liksom sitta i skuggan och njuta utan att frysa.. Ha en bra dag! Puss

Sista dagen på den här ledigheten..

Idag är det måndag, vilket betyder att det är dags att jobba i morgon igen. På fredag är det skolavslutning. Ledigheten har spenderats på bästa tänkbara sätt by the way. Strålande sol och massa roliga saker har gjorts. Me love life. Om ca 40 dagar sitter jag och min bästa på flyget på väg till USA. Jag kan inte fatta att det är så det är :) Det kommer bli livets resa och det är precis vad jag behöver just nu. Men först ska det jobbas lite, jag ska spendera en vecka med släkten i underbara Norrland. Lovely! Nu ska det badas i Sundbyholm. Min mobilblogg funkar fortfarande inte, så det blir meningslösa blogginlägg utan bilder tills den tar sig i kragen och fungerar igen.. Puss och mycket Kärlek till er!

Words in action..

img_7021 (MMS)

Words in action..


Min blogg

Min blogg fungerar inte som den ska vilket är anledningen till att det inte kommer upp några inlägg.

Parkhäng i ett folktätt Eskilstuna.. Vad h...

img_7619 (MMS)

Parkhäng i ett folktätt Eskilstuna.. Vad hände?


SMS-inlägg

img_1591 (MMS)


Godaste gott! Idag har jag tagit mitt förs...

img_5143 (MMS)

Godaste gott! Idag har jag tagit mitt första dopp. Tro det eller ej men det var rätt skönt.. I kväll blir det fotboll.. Men först ska jag hänga vid poolen en stund till..


Nu har jag bättrat på naglarna och de är f...

img_8684 (MMS)

Nu har jag bättrat på naglarna och de är fläääääschigt lila.. Dags att ge sig i väg på grillparty! Pyss!


På bilden : Jag, en snart gift kvinna och ...

img_0474 (MMS)

På bilden : Jag, en snart gift kvinna och en gravid.. Det blev en sväng förbi Örebro igår för att fira Marias socionomexamen.. Grattis till dig! Sen åkte vi tillbaka och bildade "the Big 3".. Det slutade som det brukar göra när vi kommer ihop. Kul hade vi och vår nya låt efter "doorbell" är nu - vill du ligga med mig då.. Om sanningen ska fram la la la lalalaaaaa! Den suger, men det är också det som gör att den är såååå bra :) Nu ska det fixas och trixas, städas hit och städas dit. Ikväll blir det grillning.. Mys! Jag måste bara tvätta först också.. Pyss!


Jag har trevliga arbetskamrater som kommer...

img_3696 (MMS)

Jag har trevliga arbetskamrater som kommer med morgonfika till mig :) Sånt uppskattas och att det är arabiskt gör det ännu mer spännande..


48 dagar kvar My Love <3 Fan vad jag längt...

img_5615 (MMS)

48 dagar kvar My Love <3 Fan vad jag längtar.. Blir galen ..


Död? Levande? Kan inte människor bara låta...

img_8301 (MMS)

Död? Levande? Kan inte människor bara låta honom vara..


Idag är det onsdag och sista dagen innan l...

img_5304 (MMS)

Idag är det onsdag och sista dagen innan lite långledigt.. Lovely. Imorgon ska jag ändå jobba hela dagen hade jag tänkt, fast hemifrån.. Men det betyder iallafall att jag kan ta sovmorgon och vakna när jag vaknar.


RSS 2.0